Μαρία Σάκκαρη για Ρολάν Γκαρός: «Είναι μια τεράστια δικαίωση. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση»
Showbiz

Μαρία Σάκκαρη για Ρολάν Γκαρός: «Είναι μια τεράστια δικαίωση. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση»

Η Μαρία Σάκκαρη σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συμμετοχή της στους αγώνες του Ρολάν Γκαρός.

Είναι μια δικαίωση για σένα το γεγονός ότι έφτασες στον ημιτελικό του Ρόναλ Γκρος;

Είναι μια τεράστια δικαίωση. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση καθώς, μετά από τόσα χρόνια που κάνω προετοιμασία και δίνω όλο αυτό τον αγώνα, ήρθε η στιγμή να ευοδωθούν οι κόποι μου και να δικαιωθώ. Βέβαια, δεν σταματάμε εδώ γιατί έρχονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ενώ πιο νωρίς έχουμε το Wimbledom στο Λονδίνο, οπότε προχωράμε μπροστά και πάμε για την επόμενη μεγάλη διοργάνωση.

Σε μια τέτοια συνθήκη, όταν είσαι τόσο κοντά στην επίτευξη του στόχου σου, το άγχος είναι ανασταλτικός παράγοντας;

Νομίζω πως αυτό που σκεφτόμουν ήταν ότι είχα έναν πόντο για να φτάσω στον τελικό και το γεγονός ότι ήμουν φαβορί για να πάρω το τουρνουά ίσως μου δημιούργησε μεγαλύτερη πίεση. Ήταν όμως και θέμα τύχης καθώς το match ball θα μπορούσε να έχει διαφορετική έκβαση. Καμιά φορά στον αγώνα δεν παίζουν ρόλο μόνο οι ικανότητες, αλλά και το πόσο καλά προετοιμασμένος είναι κάποιος. Βέβαια, η πολύ καλή προετοιμασία θεωρείται δεδομένη για να φτάσεις μέχρι εκεί. Παρ' όλα αυτά, ο παράγοντας τύχη έχει κι αυτός μεγάλη σημασία.

Τι θα θυμάσαι από τον ημιτελικό του Ρόναλ Γκρος;

Ότι ήμουν πολύ κοντά στο να φτάσω στον τελικό, που ήταν για μένα όνειρο ζωής. Ωστόσο και ο ημιτελικός ήταν εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Ποιος είναι ο επόμενος στόχος;

Μια καλή εμφάνιση στο Wimbledom και γιατί όχι ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η σκληρή δουλειά πότε σταματά; Πότε θα ξεκουραστείς και θα κάνεις διακοπές; Υπάρχει αυτό στο πρόγραμμα;

Αυτό που έχω μάθει από το τένις είναι ότι πρέπει να έχω πρόγραμμα ακόμα και στο πότε θα ξεκουράζομαι. Τα τουρνουά είναι συνεχόμενα και δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Συνήθως χαλαρώνουμε δύο με τρεις ημέρες και μετά ξαναμπαίνουμε στην προετοιμασία μέχρι να τελειώσει το τουρ όλης της χρόνιου περίπου στο τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοέμβριου. Τότε ξεκουράζομαι πάλι, για ένα μήνα, και μετά ξεκινά σκληρή προπόνηση γιατί αρχίζει η Αυστραλία.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved