Ο Μοθωναίος, που θα γίνει κάτοικος Διαφανίου, πέρασε δοκιμαστικό και για το «Dot»
Showbiz

Ο Μοθωναίος, που θα γίνει κάτοικος Διαφανίου, πέρασε δοκιμαστικό και για το «Dot»

Περιζήτητος ο Δημήτρης Μοθωναίος, που «παίζει» και για τη θέση του παρουσιαστή ψυχαγωγικής εκπομπής, μετά την είδηση ότι θα γίνει κάτοικος Διαφανίου στον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών».

Ο ηθοποιός, λοιπόν, έχει δεχτεί αρκετά τηλεφωνήματα για συνεργασία!

Το πρώτο ήρθε από τους ανθρώπους της παραγωγής του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο «dot.» στον ΣΚΑΙ, οι οποίοι αναζητούν τους αντικαταστατές της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, αφού εκείνοι θα μετακομίσουν στη μεσημεριανή ζώνη της ΕΡΤ.
Σύμφωνα με την Espresso, ο ηθοποιός ήταν το πρόσωπο το οποίο οι άνθρωποι του καναλιού ήθελαν να δοκιμάσουν μαζί με την Τζένη Θεωνά και μάλιστα έκαναν δοκιμαστικό ως δίδυμο, με το αποτέλεσμα να είναι πολύ καλό. Λαμπεροί και οι δύο, με εξαιρετική χημεία και χιούμορ, κρίθηκε ότι θα μπορούσαν επάξια να αντικαταστήσουν το πολύ δυνατό δίδυμο Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλου. Πάντως, για την ίδια θέση, για την παρουσίαση του «dot.» δηλαδή, έκανε δοκιμαστικό και η δημοσιογράφος Αφροδίτη Γραμμέλη.


Και ενώ η Τζένη Θεωνά θέλει να παρουσιάσει την εκπομπή, η συνεργασία της με την ΕΡΤ και με τη σειρά τα «Καλύτερά μας χρόνια», η οποία θα συνεχιστεί και του χρόνου, βάζει εμπόδια, μια και δεν χωρούν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη! Όσο για τον Δημήτρη Μοθωναίο, αν και θέλει τη θέση του παρουσιαστή, η δελεαστική πρόταση του ΑΝΤ1 για τις «Άγριες Μέλισσες» τον βάζει σε μια δουλειά αξιώσεων με μεγάλη ευθύνη, που θέλει αφοσίωση και αποκλειστικότητα.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα ο ηθοποιός έκανε ραντεβού στα studio Κάππα με τον Λευτέρη Χαρίτο και μίλησαν για τη σειρά, αφού στις «Άγριες Μέλισσες» ο Δημήτρης Μοθωναίος θα υποδυθεί έναν χαρακτήρα που θα έχει ειδύλλιο με μια από τις Σταμίρενες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved