Γαστεράτου: Η πόζα με τον κούκλο αδερφό της και η συγκινητική αποκάλυψη για τη νευρική ανορεξία
Showbiz

Γαστεράτου: Η πόζα με τον κούκλο αδερφό της και η συγκινητική αποκάλυψη για τη νευρική ανορεξία

Η Μαντώ Γαστεράτου πόζαρε με τον κούκλο αδερφό της και συγκίνησε με τις αποκαλύψεις της.

Μπορεί καθημερινά η Μαντώ να «τρέχει» με τις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις, ωστόσο η επαφή με τους followers της στο Instagram είναι σχεδόν καθημερινή.

Αυτή τη φορά η όμορφη youtuber, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση αφιερωμένη στον αδερφό της, Χάρη. Πόζαραν μαζί και μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμά της μας τον σύστησε ενώ αποκάλυψε και την όμορφη σχέση τους.

«MY EPIC BIG BRO 👫

Αυτός ο άνθρωπος αυτός είναι ο μεγάλος μου αδερφός...

Εντάξει το ξέρω ότι φαίνεται μικρότερος από εμένα αλλά δεν είναι!

Είναι ο άνθρωπος που καθημερινά με τις ώρες προσπαθούσε να με μάθει τον πολλαπλασιασμό (που ποτέ δεν κατάφερα να μάθω), αυτός που σε κάθε σκανδαλια που κάναμε σαν παιδιά έμπαινε μπροστά και αντιμετώπιζε τις συνέπειες, αυτός που όσες φορές στο σχολείο ένοιωθα πληγωμένη, απομονωμένη και αδύναμη φρόντιζε να με βάζει στις παρέες του και να με κάνει να νοιώθω ότι ανήκω κάπου,

αυτός που όταν αντιμετώπισα το θεριό που λέγεται νευρική ανορεξία ήταν ο πρώτος που μου μίλησε ανοιχτά και με έκανε να δω την αλήθεια κατάματα,αυτός που όταν τον χρειαστώ είναι πάντα δίπλα μου! Αυτος είναι και είναι ο Χάρης @char1laos , ο δικός μου επικός αδελφός!», έγραψε η ίδια ενώ δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει πως σε αυτή την οικογένεια υπάρχει μια γοητεία.

Ο αδερφός της Χάρης είναι ένας κούκλος και η σχέση του με τη Μαντώ μοναδική!

Δες τον στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved