Survivor: Κονδυλάτος: «Η κάθε μέρα έμοιαζε ατελείωτη, δε μπορούσα να τιθασεύσω τον εγκλεισμό μου»
Showbiz

Survivor: Κονδυλάτος: «Η κάθε μέρα έμοιαζε ατελείωτη, δε μπορούσα να τιθασεύσω τον εγκλεισμό μου»

Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την συμμετοχή του στο απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αλήθεια, πώς βιώσατε το Survivor;

Είναι μια εμπειρία που ημερολογιακά κράτησε δύο μήνες, αλλά, όταν είσαι εκεί, έχεις την αίσθηση πολύ μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος. Η κάθε ημέρα χωρίς τις συνηθισμένες ασχολίες-φίλους, κινητό, μουσική, όλα τα distractions που έχουμε- έμοιαζε ατέλειωτη. Η ημέρα των αγωνισμάτων ήταν σωτήρια, είχαμε κάτι να κάνουμε. Ο εγκέφαλος είναι ένα θηρίο, και ήταν τρομερά δύσκολο να τιθασεύσω τον δικό μου όταν δεν είχα τίποτα με το οποίο να απασχοληθώ. Ήταν τεράστια πνευματική εμπειρία. Έζησα το εδώ και τώρα με αυτούς τους ανθρώπους, που δεν γνώριζα, με το ελάχιστο φαγητό, με όλες τις δυσκολίες και ήμουν ευχαριστημένος. Εγώ, που είχα τα χιλιαπλάσια στη ζωή μου και ήμουν δυσαρεστημένος! Όλα αυτά που έκανα τόσα χρόνια με ψυχολόγους, ομαδικές θεραπείες κ.λπ. τα τελείωσα στη ζούγκλα μέσα σε δύο μήνες. Γι' αυτό είμαι ευγνώμων, γιατί κατάλαβα ότι η ζωή είναι ένα δώρο και δεν γίνεται να την περπατάς σκεπτόμενος τι σου λείπει. Το «Survivor» είναι από ία πιο δύσκολα και επώδυνα αλλά και από τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί. Μπορεί τότε να έκλαψα και να υπέφερα, τώρα το βλέπω ως δώρο.

Περικλή, έχοντας αφήσει το παιχνίδι πίσω σου, με ποιους είσαι δεμένος πλέον;

Με πολλά παιδιά, με την Ελευθερία και τη Μαριπόζα, για παράδειγμα. Αγαπώ πολύ τον Ασημακόπουλο επειδή έχει απίστευτα ζεστή καρδιά και ποιότητα -και δεν ξέρω γιατί δεν βγαίνει στην τηλεόραση- και την Καρολίνα. Ο Ηλίας είναι ο πιο καλόκαρδος άνθρωπος που έχω συναντήσει. Έχω επίσης στενή φιλία με τη Σοφία Μαργαρίτη, η οποία είναι μαχήτρια και με την οποία ταιριάζουμε σε πολλά -και οι δύο είχαμε δύσκολες ζωές, κι αυτά μας έκανε να έχουμε μια πιο ρεαλιστική, πιο τραχιά αντιμετώπιση των πραγμάτων και μια αμεσότητα στην επικοινωνία με τους ανθρώπους, χωρίς πόζες και προσχήματα. Καλή σχέση έχω ακόμα με τον Γιώργο Κοψιδά, που μου πρότεινε να πάμε διακοπές μαζί. Αναφέρω ενδεικτικά κάποιους, θα μπορούσα να τους αναφέρω όλους γιατί νιώθω ευγνωμοσύνη για όλους. Γι' αυτό, άλλωστε, βλέπω φανατικά το παιχνίδι.

Ποιος θεωρείς ότι θα είναι ο νικητής;

Δύσκολο να πω γιατί αυτοί που είχα για σίγουρους νικητές -ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης- έφυγαν. Θα ήθελα όμως να είναι νικήτρια μια γυναίκα, η Καρολίνα συγκεκριμένα -και από πλευράς συμπάθειας και αρετών χαρακτήρα ο Ασημακόπουλος-, καθώς για μένα εκπροσωπεί τη γυναίκα της νέας εποχής. Είναι δυνατή, ισορροπημένη, δυναμική και ανταγωνιστική, ένα πολύ υγιές και ισχυρό γυναικείο πρότυπο.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved