Η «κατάρα» των ελληνικών realities: Oι παίκτες που είχαν τραγική κατάληξη!
Showbiz

Η «κατάρα» των ελληνικών realities: Oι παίκτες που είχαν τραγική κατάληξη!

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του Τάσου Μπερδέση σας θυμίζoυμε την κατάρα των ριάλιτι και την τραγική κατάληξη που είχαν!

Mission: Στέφανος Κοκολογιάννης

Ο σκληρός Κρητικός Στέφανος Κοκολογιάννης έγινε γνωστός στους τηλεθεατές μέσα από τη συμμετοχή του στο Mission του ΑΝΤ1, απ' όπου και βγήκε νικητής με το έπαθλο των 200.000 ευρώ στο χέρι. Χρόνια αργότερα, το 2007, απέκτησαν με τη σύντροφο του, Τάνια, το πρώτο τους μωράκι, όμως, λίγες μέρες μετά τη γέννηση του, το αγγελούδι τους «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή. Η δεύτερη φορά που το όνομα του ήρθε στο φως της δημοσιότητας για δυσάρεστο λόγο ήταν τον Ιούνιο του 2011, μετά το διπλό φονικό του Πρίαμου Ζυδάκη και του Μανόλη Σταυρουλάκη. Το όνομα του ενεπλάκη σε αυτή την υπόθεση και έτσι, ύστερα από περίπου δύο μήνες ακροαματικής διαδικασίας, το δικαστήριο του επέβαλε φυλάκιση 12 ετών με αναστολή μέχρι την έφεση, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος του πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη.

Bar – Γιώργος Νάιδας

Το μελαχρινό αγόρι με τα μακριά μαλλιά και τον εκρηκτικό χαρακτήρα έγινε γνωστό μέσα από το σύντομο πέρασμα του από το reality του Mega, Bar. Στα highlights της συμ­μετοχής του ήταν η επει­σοδιακή αποχώ­ρηση του, τρεις μέρες μετά την έναρξη του παιχνιδιού, όταν οι συμπαίκτες του αλλά και οι τηλεθεατές τον είδαν να προχωρά προς την έξοδο λέγοντας «Μαγκιά είναι να αφήνει κανείς τα εκατομμύρια και τη δημοσιότητα και να... 'την κάνει'». Ύστερα από ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες, όπου κυνήγησε τα επαγγελματικά του όνειρα, το 2008 και ενώ οδηγούσε την καινούρια του μηχανή, έχασε τον έλεγχο, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 34 ετών στη Νάξο.

Φάρμα – Γιάννης Βαρκινός

Τον Γιάννη Βακρινό τον γνωρίσαμε το 2003 μέσα από τη «Φάρμα» του ΜΕGΑ. Τον συζητήσαμε όμως ακόμη περισσότερο, όταν τρία χρόνια μετά την αποχώρηση του, το 2006, Βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο ως κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 22χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγούλια από την Άκρατα. Παρέμεινε στη φυλακή για περίπου δύο χρόνια και το 2008 αφέθηκε ελεύθερος. Το 2012, ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα κι αφού έδωσε επί είκοσι μέρες σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, τελικά άφησε την τελευταία του πνοή αφήνοντας πίσω τη σύζυγο του και τους τρεις γιους του.

Power of Love - Πάνος Ζάρλας

Ο Πάνος Ζάρλας σκοτώθηκε σε τροχαίο στην λεωφόρου Συγγρού με τη μηχανή του. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 02:30 τα ξημερώματα, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου. Ο Πάνος κατευθυνόταν με την μηχανή του από Πειραιά προς Αθήνα όταν για άγνωστο λό­γο π μοτοσικλέτα βγήκε από την-πορεία της και έπεσε πά­νω σε κιγκλιδώματα με αποτέ­λεσμα ο παίκτης του ριάλιτι να χάσει τη ζωή του.

Πηγή: Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved