Master Chef: Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Σίγουρα δεν κρατάω κακία στον Διονύση»
Showbiz

Master Chef: Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Σίγουρα δεν κρατάω κακία στον Διονύση»

Master Chef: Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για το παιχνίδι και για τον πρώην συμπαίκτη της, Διονύσης Σαρακίνης.

Όταν ξαναμπήκε η Μαρίνα στο παιχνίδι, ήταν άλλος άνθρωπος. Είχε δει τις αντιδράσεις του κόσμου έξω και αποφάσισε να αλλάξει συμπεριφορά. Εσύ πώς διαχειρίστηκες το διάστημα της απουσίας σου από το παιχνίδι;

Έξω από το παιχνίδι έμει­να συνολικά μιάμιση μέρα. Δεν πρόλαβα να δω επεισό­δια, παρά μόνο κάποια σχό­λια από τον κόσμο. Χάρηκα πάρα πολύ και ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους, αλλά δυ­στυχώς δεν μπορούσα. Αυτά που είδα όμως δεν με έκα­ναν να αλλάξω ή να μπω μέσα με τουπέ. Απλώς μου έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη αυτοπε­ποίθηση και με έκαναν να νιώ­σω πιο άνετα. Κι αυτό γινόταν πιο έντονο όσο προχωρούσε ο διαγωνισμός. Είναι διαφορε­τικό όταν είσαι στους 24 και διαφορετικό όταν έχεις φτά­σει στους 10. Νιώθεις πιο άνε­τα με τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες και τους κρι­τές. Για αυτό μιλούσα πιο πολύ και ο κόσμος γνώρισε καλύτερα το χαρακτήρα μου.

Για τον Διονύση άλλαξες γνώμη ή είσαι ακόμη θυμωμένη μαζί του;

Ένα ελάττωμα που έχω είναι ότι πάνω στα νεύρα μου λέω λόγια για τα οποία μετανιώνω μετά. Σίγουρα δεν κρατάω κα­κία στον Διονύση. Περάσαμε έναν πολύ έντονο τελικό μαζί, με επίσης πολύ έντονα συναι­σθήματα. Κι αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει κανένας, Εγώ είμαι πιο συναισθηματική, και ο Διονύσης πιο απόλυτος και στρατηγικός. Ήθελε από την αρχή να κερδίσει και τον δι­καιολογώ πλήρως. Στο θέμα με τον Τζιοβάνι θύμωσα, αλλά δεν του κρατάω καμία κακία. Πιστεύω ότι κι αυτός, για να πετύχει το στόχο του, έκανε αυτό που πίστευε πως έπρεπε να κάνει.

Αν μπορούσες να συνεργαστεί με κάποιους από τους συμπαίκτες σου, εκτός από τον Τζιοβάνι, που προφανώς θα τον επέλεγες πρώτο, ποιοι θα ήταν οι υπόλοιποι;

Θα ήθελα να συνεργαστώ με όλους, αλλά αν ήταν να επι­λέξω κάποιους, επειδή λει­τουργώ πολύ με το συναί­σθημα, αυτοί θα ήταν ο Τζαμάλ, ο Στέφανος, ο Παύλος και τα κορίτσια που έφυγαν πολύ νωρίς. Με την Ηρώ σί­γουρα θα κάνουμε κάτι μαζί κάποια στιγμή. Αλλά από όλα τα παιδιά κάτι παίρνεις, οπό­τε θα ήταν πολύ χρήσιμο και για μένα να συνεργαστώ μαζί τους και να δω τις ιδέες τους πέρα από την κουζίνα του Master Chef.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved