Dior Celebrates Greece: Έλαμψε το Καλλιμάρμαρο! Αποκλειστικές φωτό από τις εκθαμβωτικές αφίξεις
Showbiz

Dior Celebrates Greece: Έλαμψε το Καλλιμάρμαρο! Αποκλειστικές φωτό από τις εκθαμβωτικές αφίξεις

Dior Celebrates Greece: Το βράδυ της Πέμπτης 17/6  το Gossip-tv βρέθηκε στην λαμπερή εκδήλωση - Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Στο επίκεντρο η Ελλάδα μετά την απόφαση του Οίκου Dior να διοργανώσει μια λαμπερή εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο. Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης 17/6 το κέντρο της Αθήνας γέμισε από κόσμο.

Η περιοχή ακριβώς έξω από το Καλλιμάρμαρο έλαμψε με τους δεκάδες προβολείς αλλά και τις εκθαμβωτικές παρουσίες. Μεγάλες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, ταξίδεψαν μέχρι την Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη μόδα.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό...

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, Μαρία Γκράτσια Κιούρι, ξεναγήθηκε σε αρχαιολογικούς τόπους και μνημεία της Ελλάδας, στην Κνωσό, το Ακρωτήρι Σαντορίνης και τους Δελφούς, και εμπνεύστηκε από τη γυναίκα στην αρχαιότητα.

Μια ξενάγηση η οποία και συγκέντρωσε τις καλύτερες εντυπώσεις. Στόχος των project αυτών του Dior, στο πλαίσιο της παρουσίασης κάθε χρόνο των Cruise συλλογών του, είναι η ανάδειξη κάθε φορά και μιας νέας γωνιάς της Μεσογείου και μαζί της ιστορίας της, του πολιτισμού της και φυσικά της μόδας.

Το βράδυ της Πέμπτης το Gossip-tv βρέθηκε στην λαμπερή εκδήλωση καταγράφοντας με τον φακό εικόνες από το εντυπωσιακό Καλλιμάρμαρο αλλά και τις αφίξεις που θα συζητηθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved