Βίκυ Σταυροπούλου: Πόζαρε με μαγιό και η κόρη της, Δανάη την έδωσε στεγνά ότι έκανε photoshop
Showbiz

Βίκυ Σταυροπούλου: Πόζαρε με μαγιό και η κόρη της, Δανάη την έδωσε στεγνά ότι έκανε photoshop

Η Βίκυ Σταυροπούλου πόζαρε με μαγιό και η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, Πάμε Δανάη ότι η φωτογραφία που ανέβασε είναι ρετουσαρισμένη και έδειξε πως είναι το σώμα της μαμάς της στην πραγματικότητα!

Η Βίκυ Σταυροπούλου ανήρτησε μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ένα ολόσωμο μαγιό και έκανε το πιο επικό σχόλιο.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (14/6) η δημοφιλής ηθοποιός πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία χωρίς κανένα ίχνος ρετούς και πόζαρε με το μαγιό της.

Μάλιστα η Βίκυ Σταυροπούλου είναι τόσο ακομπλεξάριστη, που έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από το post της: «Όταν δεν ξέρεις να κάνεις retouche, κάνεις την χαριτωμένη!! Καλή ηλιόλουστη εβδομάδα να έχουμε».

Φυσικά τα likes και τα σχόλια κάτω από την εν λόγω φωτό ήταν αμέτρητα από τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές.

Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες της μητέρας της «δίνοντας στεγνά» την μαμά της ότι έχει κάνει photoshop όχι όμως στον εαυτό της αλλά… στο κάγκελο!

Η Βίκυ Σταυροπούλου είδε το στιγμιότυπο και δεν γινόταν να μην σχολιάσει τα όσα είπε η κόρη της: «Eντάξει, θα έπρεπε να ντρέπεσαι Δανάη Μπάρκα και όλη η ομάδα του “Πάμε Δανάη”. Εντάξει μόλις μας ξεφτίλισαν... Τι ήθελες τα photoshop; Τι ήθελα να τη στείλουμε στη Δανάη; Της στείλαμε για πλάκα μια φωτογραφία με την κολλητή μου και μας έβγαλε πρόγραμμα. Σκάω που δε μπορώ να σας μεταφέρω τα πρώτα σχόλια»!

Δείτε την με και χωρίς ρετούς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved