Μaria Grazia Chiuri: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την επίδειξη Dior στο Καλλιμάρμαρο!
Showbiz

Μaria Grazia Chiuri: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την επίδειξη Dior στο Καλλιμάρμαρο!

Στο επίκεντρο η Ελλάδα μετά την απόφαση του Οίκου Dior να διοργανώσει μια λαμπερή εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο. Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (17/6) το κέντρο της Αθήνας γέμισε από κόσμο.

Η περιοχή ακριβώς έξω από το Καλλιμάρμαρο έλαμψε με τους δεκάδες προβολείς αλλά και τις εκθαμβωτικές παρουσίες.

Μεγάλες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, ταξίδεψαν μέχρι την Ελλάδα προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη μόδα.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Dior, Μaria Grazia Chiuri δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο κύριος Dior ήρθε στην Ελλάδα το ’51 και τώρα επιστρέψαμε σε αυτή την σημαντική πόλη. Αυτό που με ενέπνευσε, ήταν ο λόγος που βρήκα στα αρχεία μου 5 χρόνια πριν, όταν φτάσαμε με τον Dior. Οι εικόνες ήταν πολύ δυνατές επειδή υπήρχαν αυτά τα μοντέλα, κάτω από τις Καρυάτιδες στον Παρθενώνα. Το ότι οι Καρυάτιδες είναι ένα στοιχείο της γυναίκας που διατηρεί το κτίριο, μου αρέσει, γιατί είμαι φεμινίστρια».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ήταν όμορφο το ότι όταν έφτασα στην Ελλάδα, άρχισα να καταλαβαίνω περισσότερα για την παράδοση της χώρας αυτής. Ήμουν τυχερή που επισκέφτηκα πολλά μουσεία και συνάντησα πολλούς διαφορετικούς καλλιτέχνες με τους οποίους συζητήσαμε. Ήταν πολύ κοντά στα δικά μου ερεθίσματα. Είμαι από την Ιταλία, αυτό είναι οικείο για μένα. Τόσο η Ιταλία, όσο και η Ελλάδα είναι στην καρδιά μου».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Happy Day.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved