Damiano David: Ο νικητής της Eurovision συνεχίζει να προκαλεί... Oι φωτό και τα χιλιάδες likes!
Showbiz

Damiano David: Ο νικητής της Eurovision συνεχίζει να προκαλεί... Oι φωτό και τα χιλιάδες likes!

Οι Maneskin κέρδισαν στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και ο Damiano David εκτός από τη φωνή του εντυπωσίασε και με τις φωτογραφίες του στο instagram.

Ο Ιταλός τραγουδιστής, έχει απίθανο στιλ και πολύ ιδιαίτερα αισθητικά φωτογραφίες και αν κάνει κανείς ρίξει μια ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Μπορεί πριν από περίπου ένα μήνα τα δημοσιεύματα να ήθελαν τον Damiano David να κάνει χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού, όμως, ο Ιταλός καλλιτέχνης αμέσως υπεβλήθη σε τεστ ανίχνευσης ουσιών και σχεδόν αμέσως αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με κάτι τέτοιο.

Μπορεί αν μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Ευρωπαϊκών μέσων μαζικής ενημέρωσης, ωστόσο ο Damiano David συνεχίζει να... προκαλεί με τις φωτογραφίες που επιλέγει να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η τελευταία του ανάρτηση στις ιστορίες του στο instagram, με την ημίγυμνη φωτογραφία μπροστά στο καθρέφτη του δωματίου του, "τρέλανε" τους διαδικτυακούς του φίλους και θαυμαστές. Διαθέτει 3.6 εκατομμύρια ακόλουθους και η επιρροή του είναι τεράστια, ειδικότερα στις νεαρές ηλικίες.

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες του Damiano David.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved