Survivor: Τριαντάφυλλος: «Θα ήθελα να γίνω κουμπάρος για τον Σάκη και τη Μαριαλένα»
Showbiz

Survivor: Τριαντάφυλλος: «Θα ήθελα να γίνω κουμπάρος για τον Σάκη και τη Μαριαλένα»

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος έχει πολλά σχέδια για το μέλλον. Και όχι μόνο δικά του προσωπικά αλλά και για τους καλούς του φίλους Σάκη και Μαριαλένα που όπως φαίνεται θέλει πολύ να τους δει να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Ο γνωστός τραγουδιστής, μιλάει σε συνέντευξή του με τα καλύτερα λόγια για τους δύο πρώην ερωτευμένους που προφανώς και θα ήθελε να δει ξανά να γίνονται ζευγάρι. Γι' αυτό και... αυτοπροτείνεται να είναι εκείνος ο κουμπάρος στον γάμο τους.

Διαβάστε τι είπε:

- Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή σας μέσα στο παιχνίδι και ποια
η χειρότερη;

«Οι καλύτερες ήταν όταν ξαναήρθε ο Άλεξ στην Κόκκινη ομάδα και ήμασταν μαζί και όταν ήρθαμε πολύ κοντά με τον Σάκη και τη Μαριαλένα και κερδίσαμε όλα αυτά τα μεγάλα έπαθλα. Η χειρότερη μέρα για μένα -που κάθε χρόνο είναι η καλύτερη της ζωής μου- ήταν η 14η Απριλίου, που είχε γενέθλια ο γιος μου και δεν ήμουν κοντά του. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολα πέρασα. Από εδώ και πέρα, εύχομαι ο Θεός να με αξιώσει να είναι πάντα οι καλύτερες μέρες της ζωής μου αυτές και στα γενέθλια του γιου μου να είμαι δίπλα του και να σβήνουμε τα κεράκια μαζί».

- Ποια είναι τα σχέδια σας από εδώ και πέρα;

«Είναι πάρα πολλές οι προτάσεις, όλα είναι υπό συζήτηση. Έρχονται εκπλήξεις που πραγματικά θα συζητηθούν, αλλά ακόμη δεν μπορώ να σας πω κάτι, θα τα δείτε σύντομα».

Ήρθατε πολύ κοντά με τον Σάκη...

«Ναι, είναι από τα καλύτερα παιδιά που υπάρ­χουν εκεί μέσα. Για μένα, είναι ο νικητής και θα το πάρει το έπαθλο, είμαι σίγουρος. Τον στηρίζουμε όλοι. Αυθεντικό, λαϊκό και καλό παιδί. Τον αγαπάω πολύ, όπως και τη Μαριαλένα. Αυτά τα δύο παιδιά είναι εκπληκτικά, δεν φοβούνται να πουν τη γνώμη τους. Τους χτυπάνε τώρα, αλλά δεν έχουν καταλάβει τίποτα οι Amigos. Βα­σικά, δεν κατάλαβαν ποτέ τίποτα και όλα αυτά θα τα δουν όταν βγουν έξω. Όπως βλέπω και κάποιους πρώην Amigos που την έχουν γυρίσει την "μπιφτέκα", αλλά έτσι είναι αυτά, ο κόσμος τα έχει δει όλα και κρίνει».

Πιστεύετε ότι από το φετινό «Survivor» θα φάμε κουφέτα;

«Μακάρι να γίνει αυτό, αν εννοείτε τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Αν βγουν έξω τα παιδιά και θέλουν να είναι μαζί, εγώ χαρώ πολύ να τους παντρέψω».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved