Κατερίνα Καινούργιου: Οι καλοκαιρινές της εμφανίσεις, οδηγός μόδας για τις διακοπές μας
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Οι καλοκαιρινές της εμφανίσεις, οδηγός μόδας για τις διακοπές μας

Φεύγεις για διακοπές; Ετοιμάζεις βαλίτσες; Κάνεις τις αγορές για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις; Κατερίνα Καινούργιου κι έλυσες κάθε σου απορία.

Τι εννοώ με αυτό ε; Δεν χωρά καμία αμφιβολία στο ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια -για να μην πω η μια-, από τις πιο καλοντυμένες παρουσιάστριες.

Σικ, με γούστο, ποιότητα στις επιλογές της και σίγουρα με γνώσεις για το πώς και αν πρέπει να υιοθετήσει τάσεις της μόδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η παρουσιάστρια της εκπομπής Ευτυχείτε, σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα και ποτέ δεν έχει υποπέσει σε στιλιστικό λάθος, ώστε να σχολιαστεί αρνητικά.

Τα ρούχα τα φοράει και δεν τη φοράνε, το ίδιο και όλα τα αξεσουάρ που επιλέγει ώστε να ολοκληρώσει την κάθε της εμφάνιση.

Το καλοκαιράκι μπήκε και το Instagram της παρουσιάστριας είναι σα να ανοίγει κανείς περιοδικό μόδας και πράγματι αν παρατηρήσεις μια προς μια τις φωτογραφίες της… oι καλοκαιρινές της εμφανίσεις είναι οδηγός μόδας για τις διακοπές μας.

Θα τη δεις με μαγιό και όλα τα αξεσουάρ παραλίας, θα τη δεις με καφτάνι και τζιν σορτσάκι, με φόρεμα για όλες τις ώρες της ημέρας, με σεταρισμένα σύνολα στο ίδιο μοτίβο, με παντελόνι με όποια γραμμή κι αν επιθυμείς, με τακούνια, με πέδιλα και με κάθε λογής αξεσουάρ που θα απογειώσεις τις εμφανίσεις σου.

Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι για καλοκαιρινές διακοπές και θέλεις να ξεχωρίσεις με τις εμφανίσεις σου, για κάνε μια βόλτα στο Insta της Κατερίνας.

Δες τα σύνολα, κάνε λίστα και αντίγραψέ τα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved