Αθηνά Οικονομάκου: Θα ξετρελαθείς με τη φωτογραφία της 10 ημερών κόρης της
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Θα ξετρελαθείς με τη φωτογραφία της 10 ημερών κόρης της

Δέκα μέρες έχουν περάσει από τη ημέρα που η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και σήμερα, 19 Ιουνίου δημοσίευσε μία γλυκιά φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της.

Η ηθοποιός γέννησε το κοριτσάκι της στις 9 Ιουνίου, και όπως η ίδια είπε, είχε έναν φανταστικό τοκετό.

«Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη. Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα.»

Μια εβδομάδα μετά έδειξε πώς είναι σώμα της μετά από την εγκυμοσύνη και τα 18 κιλά που είχε πάρει, στέλνοντας το μήνυμά της.

«Πριν από μια ακριβώς εβδομάδα τέτοια ώρα πλησίαζε η «μεγάλη έξοδος» 😅 της πριγκίπισσας μου!
Πόσο μαγικό ταξίδι η εγκυμοσύνη και ο τοκετός όταν δεν παρουσιάζεις προβλήματα και δόξα τω Θεω ήμουν πολύ τυχερή και σε αυτήν μου την εγκυμοσύνη! Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη και ευτυχία..εύχομαι σε κάθε γυναίκα όποτε και εάν το επιθυμεί να το ζήσει 💞και στέλνω όλη μου την αγάπη και την στήριξη στις νέες μανούλες που σε αυτή την φάση καταλαβαινόμαστε όσο τίποτα άλλο🙏🏼

Και τώρα να ‘μαστε μια εβδομάδα μετά..».

Και σήμερα δημοσίευσε φωτογραφία της 10 ημερών κορούλας της, δες την!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved