GNTM: Η απίστευτη συνεργασία του Αιμιλιάνο έξι μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι
Showbiz

GNTM: Η απίστευτη συνεργασία του Αιμιλιάνο έξι μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι

GNTM: Σπουδαίο επαγγελματικό βήμα για τον Αιμιλιάνο Μάρκου.

Τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο φετινό GNTM, από το οποίο και κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου μπορεί να αποχώρησε τελευταίος πριν τον μεγάλο τελικό, κατάφερε ωστόσο να κερδίσει μεγάλη δημοσιότητα, αλλά και έναν δυνατό έρωτα, ο οποίος κρατά ζωντανός και μετά το τέλος του ριάλιτι μοντέλων. Και η μεγάλη αναγνώριση ως μοντέλο ήρθε σχεδόν έξι μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι.

Η αποκάλυψη μάλιστα ήρθε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

O Aιμιλιάνο συνεργάστηκε με τους dolcegabbana αφού δημοσίευσε φωτογραφία από την πασαρέλα του φορώντας τα εσώρουχα της συλλογής.
«This show!!🔥🔥Thank you @dolcegabbana @dolcegabbana_man for having me!! Special thanks to @dmanagementgroup and @wiener_models for making this possible🙏🏼🙏🏼💜», έγραψε ο ίδιος με χαρά και περηφάνια.

«Τον σπόρο του μόντελινγκ μου τον έβαλαν άνθρωποι που δεν γνώριζα, οι οποίοι με ρωτούσαν στον δρόμο αν είμαι μοντέλο. Από τότε άρχισα να αναρωτιέμαι αν πρέπει να το δοκιμάσω. Μπήκα σε ένα πρακτορείο και το GΝΤΜ μου έδωσε την εμπειρία και την ώθηση να κάνω κάποιες δουλειές λίγο πιο εύκολα. Πάντα είχα αυτοπεποίθηση. Πάντα ήμουν το άτομο που κοιτάζεται στον καθρέφτη, που γυμνάζεται, που προσέχει τον εαυτό του, το ντύσιμο του, την κάθε λεπτομέρεια», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του. Βάλθηκε να δικαιώσει όσους είδαν σε εκείνον αυτά που δεν είχε δει ο ίδιος στον εαυτό του.

«Η φιλοδοξία μου είναι μια καριέρα στο εξωτερικό, ξεκινώντας από το Μιλάνο», είχε πει και να που τα κατάφερε.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved