Ανθή Ανδροτσάκη: Ξανά ερωτευμένη η πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιανού!
Showbiz

Ανθή Ανδροτσάκη: Ξανά ερωτευμένη η πρώην σύζυγος του Γιώργου Λιανού!

Πρόσφατα ο Γιώργος Λιανός έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά, όμως και η πρώην σύζυγός του Ανθή Ανδροτσάκη φαίνεται πως έχει προχωρήσει της ζωή της μετά το διαζύγιό τους. 

Η μητέρα των παιδιών του γνωστού παρουσιαστή του Survivor εδώ και λίγο καιρό βιώνει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του γνωστού χειρούργου οδοντιάτρου, Παμίνου (Επαμεινώνδα) Κόλλια.

Όλα αυτά, τρία χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιανό με τον οποίο ήταν παντρεμένοι οκτώ ολόκληρα χρόνια και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά.

Παρ' όλο που οι δύο γονείς δεν αλλάζουν με τίποτα την ευτυχία που τους έχουν προσφέρει τα παιδιά τους και είναι και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους, τόσο ο Γιώργος Λιανός όσο και η Ανθή Ανδροτσάκη κατάφεραν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα στην προσωπική τους ζωή, απολαμβάνοντας πλέον την απόλυτη ευτυχία.

Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι έχει πλέον καταφέρει να διατηρεί άψογες σχέσεις και να έχει απόλυτη συνεννόηση σε ό,τι αφορά το μεγάλωμα και την ανατροφή των τριών παιδιών του, όμως πλέον τις καρδιές τους μονοπωλούν άλλοι σύντροφοι.

Η Ανθή Ανδροτσάκη είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Παμίνου Κόλλια εδώ και περίπου έναν χρόνο. Μάλιστα δεν έχει πρόβλημα να εκφράζεται και μέσα από τα social media για τη σχέση αυτή. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα η 37χρονη Ανθή ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Ο τρόπος που με αγαπάς».

Δείτε παρακάτω μία από τις πρώτες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού:

Πηγή: RealNews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved