Ηλιάκη - Μανουσάκης: Η πρώτη βόλτα με την κόρη τους - Θα πάθεις πλάκα με τη σιλουέτα της Μαρίας
Showbiz

Ηλιάκη - Μανουσάκης: Η πρώτη βόλτα με την κόρη τους - Θα πάθεις πλάκα με τη σιλουέτα της Μαρίας

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έκαναν την πρώτη τους βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους στη Ζυρίχη!

Ο Στέλιος Μανουσάκης φωτογράφισε τις δύο γυναίκες της ζωής του με τη μαμά να ποζάρει χαμογελαστή κρατώντας το καρότσι. Η Μαρία Ηλιάκη στην πρώτη βόλτα με τη μικρή της επέλεξε λεοπάρ maxi φούστα και λευκό T-shirt στο οποίο αναγράφεται "Super Mommy"! Εκείνο βέβαια που μας εντυπωσίασε είναι ότι μέσα σε λίγες μέρες η νέα μανούλα έχει επανέλθει στα κιλά της!

Η σιλουέτα της είναι απίστευτη όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω!

Στις πρώτες δηλώσεις της για αυτό το θαύμα της ζωής που έζησε αλλά και για τη νέα της καθημερινότητα τώρα που έχει αφοσιωθεί στο νεογέννητο μωρό της μίλησε με την ευτυχία να φανερώνεται σε κάθε λέξη. «Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη» είπε όμως ήξερε πως ό,τι και να γινόταν είχε δίπλα της τον άντρα της ζωής της.

Δεν έκρυψε όμως κατά τη διαδικασία είχε άγχος καθώς αποκάλυψε: «Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου, καταλάβαιναν (σ.σ. οι γιατροί και η μαία) ότι αυτό με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για τον Στέλιο, ήταν πολύ ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας».

Και συνέχισε λέγοντας: «Οι τρεις πρώτες μέρες μετά την καισαρική είναι πολύ δύσκολες, πονάς, παίρνεις παυσίπονα, δεν το χαίρεσαι πάρα πολύ. Όταν έρχεσαι στο σπίτι, όμως, πλημμυρίζεις από συναισθήματα. Και ο Στέλιος τώρα τη βλέπει και λιώνει, την κοιτάζει με τις ώρες».

Δείτε παρακάτω την πρώτη τους βόλτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved