Γιορτή του πατέρα: Η πιο «ουσιαστική» ανάρτηση για τη σημερινή μέρα ανήκει σίγουρα στον Κατσούλη!
Showbiz

Γιορτή του πατέρα: Η πιο «ουσιαστική» ανάρτηση για τη σημερινή μέρα ανήκει σίγουρα στον Κατσούλη!

Γιορτή του πατέρα: Σήμερα γιορτάζουν οι μπαμπάδες όμως ο Κρατερός Κατσούλης, μπαμπάς δύο υπέροχων παιδιών που έχει αποκτήσει με την Κατερίνα Καραβάτου, δεν θέλησε να μείνει μόνο στα χρόνια πολλά και τις ευχές ή τι σημαίνει για εκείνον να έχει αυτόν τον ρόλο. 

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής θέλησε να είναι πιο ουσιαστικός και αφού ανέβασε μία υπέροχη κοινή φωτό με τα παιδιά του στην οποία έγραφε "Χρόνια πολλά ζωές μου! Σας ευχαριστώ που με κάνατε μπαμπάς σας", θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα περιστατικό που συνέβη μπροστά στα μάτια του και που σίγουρα τον αναστάτωσε αλλά τον έκανε και να σκεφτεί πολλά πράγματα για την ιδιότητά του ως γονιός.

Διαβάστε παρακάτω τι του συνέβη και πώς ο ίδιος το αντιμετώπισε:

"Ένα διαφορετικό χρόνια πολλά…
Σήμερα στη «γιορτή» του πατέρα, έτυχε, να γίνω θεατής ενός οικογενειακού στιγμιότυπου που με ανάγκασε αυθόρμητα, αρκετά αμήχανα και άχαρα να παρέμβω. Λεκτικά και από μεγάλη απόσταση. Μια μητέρα μαλώνει άτσαλα, απότομα, λεκτικά και σωματικά το παιδί της που κάτι έχει κάνει λίγο πριν που, προφανώς την έχει φοβίσει; τρομάξει; ενοχλήσει; κουράσει; αγανακτήσει; απαυδήσει; εξαντλήσει;

Όλοι οι γονείς υποθέτω, έχουν νιώσει αυτά κι αλλά τόσα…
Η ηλίθια φράση που βγήκε από το στόμα μου στην προσπάθεια να σταματήσω αυτό που έβλεπα ήταν: σας παρακαλώ, εδώ είναι δημόσιος χώρος!!! Συνειδητοποιώντας έκπληκτος την ώρα που με άκουγα πόσο άκυρος ήταν ο λόγος που προέβαλα ως επιχείρημα… Λες και αν ήταν ιδιωτικός ο χώρος, θα ήταν όλα καλώς καμωμένα. Προφανώς ένιωσα ότι ίσως η υπενθύμιση ότι είναι σε κοινή θέα, άρα εκτεθειμένη στην αλλοίωση της καλής εικόνας της, θα σταματήσει αυτό που συνέβαινε. Και αυτό όντως συνέβη. Εκνευρισμένη σταμάτησε, αποχώρησε, δεχόμενη το επιχείρημα μου και παίρνοντας το παιδί της, που ακόμα σε μεγάλη απορία και τρομαγμένο, την ακολούθησε.
Απολογούμαι. Και στο παιδί και στη μητέρα. Γιατί αυτό που ήθελα να πω και δεν κατάφερα ήταν, ότι η αγάπη είναι ο μόνος δρόμος. Ότι είναι σίγουρο ότι με παραδείγματα βίας τίποτα δεν θα γίνει καλύτερο αλλά μόνο χειρότερο. Και η βία μας αρέσει ή όχι, το καταλαβαίνουμε ή όχι, δεν χωρίζεται σε κατηγορίες. Λίγη, πολύ, δικαιολογημένη, αναμενόμενη ή ό,τι άλλο. Όπως και η αγάπη δεν έχει κατηγορίες. Έχει υπομονή, επιμονή, συνέπεια, ειλικρίνεια, σταθερότητα, σεβασμό, ελευθερία, όρια, γενναιοδωρία, φιλιά, χάδια και αγκαλιές. Θα μεγαλώσουμε ανθρώπους που θα αναπαράξουν αυτό που τους μάθαμε… Ας διαλέξουμε σωστά. Μαθαίνουμε ευκολότερα και πιο πολλά με χαρά και όχι με φόβο. Χρόνια πολλά, κάθε μέρα, σε όλους τους γονείς που είχαμε την τύχη και την ευλογία να έρθουν αυτά τα πλάσματα στη ζωή μας, αν θέλουμε, μόνο καλύτερους θα μας κάνουν".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved