Τα μπάνια των celebrities το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!
Showbiz

Τα μπάνια των celebrities το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

Οι celebrities το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος μιας και ο καιρός ήταν ευνοϊκός επέλεξαν τα νησιά!

Την τιμητική τους είχαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι νησιωτικοί προορισμοί!

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ήταν μία ευκαιρία για πολλούς επώνυμους να πάρουν μια γεύση καλοκαιρινών διακοπών και να απολαύσουν τις πρώτες μας βουτιές.

Πολλοί από τους celebrities της εγχώριας showbiz αποφάσισαν να περάσουν στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης σε έναν αγαπημένο τους προορισμό και να μοιραστούν μαζί μας μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram πού βρίσκονται και εμείς λοιπόν συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε πώς περνούν οι αγαπημένοι μας celebrities το όμορφο αυτό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν την Μύκονο, όπως η Ιωάννα Τούνη, η Νικολέττα Καρρά, ο Πάνος Καλίδης με τη σύζυγό του, η Μαρία Καλάβρια, η Βαλέρια Χοψονίδου, η Κατερίνα Καινούργιου με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη κ.α

Εκτός Αττικής πέρασε το τριήμερο και η Μαρία Σολωμού με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στην Άνδρο βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη με τα παιδιά της και δημοσίευσε φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισό της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε τον Πόρο με την οικογένειά της και αφού δημοσίευσε κάποια στιγμιόυπα εγραψε: "Η πρώτη εξόρμηση εκτός Αττικής μετά από πολλούς μήνες ήταν γεμάτη στιγμές ηρεμίας, οικογενειακής ευτυχίας και ξεκούρασης. Τα πιο απλά πράγματα είναι και τα πιο σημαντικά. Αυτονόητες μικροχαρές της καθημερινότητας που επιδεικτικά προσπερνούμε συνειδητά ή ασυναίσθητα. Εύχομαι να περάσατε ένα όμορφο τριήμερο και να γεμίσατε τις μπαταρίες σας."

Δείτε φωτογραφίες των celebrities από τα πρώτα μπάνια τους και όσοι δεν πήγατε διακοπές, μην ανησυχείτε το καλοκαιράκι είναι μπροστά!

Ο Πάνος Καλίδης στην Μύκονο με τη γυναίκα του, δες το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved