Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι είναι το κορμί της 12 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της - Δες τη με μαγιό
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Έτσι είναι το κορμί της 12 ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της - Δες τη με μαγιό

Η Αθηνά Οικονομάκου γέννησε πριν 12 μέρες και η αλλαγή στο σώμα της είναι θεαματική!

Η ηθοποιός έδειξε πως ήταν το σώμα της πριν 12 μέρες και πως είναι σήμερα και μείναμε άφωνοι!

Η όμορφη Αθηνά Οικονομάκου έγινε μανούλα για δεύτερη φορά την Τετάρτη (9-06), όπως και είχε αποκαλύψει η ίδια ενώ την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν για το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο. Πολύ γρήγορα μάλιστα και η ηθοποιός ευχαρίστησε για τις ευχές μέσα από τα βίντεο που ανήρτησε στο instagram.

Η ίδια μάλιστα στο πρώτο της βίντεο είχε αναφερθεί στη διαδικασία του τοκετού της. «Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη. Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα.»

Η νέα καθημερινότητα ξεκίνησε για την οικογένειά της, με την Αθηνά Οικονομάκου να απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές με την κορούλα της.

Σήμερα, 21 Ιουνίου απόλαυσε το μπάνιο της και έβαλε ένα γαλάζιο μπικίνι. Μάλιστα δεν δίστασε να δείξει πως είναι το κορμί της 12 μέρες μετά τον τοκετό και συγκεκριμένα να μας δείξει πόσο έχει μαζέψει η κοιλιά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved