Αποκλειστικό: Λευτέρης Πανταζής: Η πρόταση γάμου στην Ιωάννα Μαλέσκου (Video)
Showbiz

Αποκλειστικό: Λευτέρης Πανταζής: Η πρόταση γάμου στην Ιωάννα Μαλέσκου (Video)

Love it: Καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ, ήταν τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος (21/6) ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο δημοφιλής και αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ατύχημά του.

«Ήμουν τυχερός στην ατυχία μου διότι ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσα να έχω “μείνει στον τόπο”. Ήταν μία ασυναίσθητη κίνηση που έκανα λίγο πίσω στην καρέκλα για να μιλήσω στο τηλέφωνο και έπεσα στο κενό. Ήταν μία κακιά στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Πανταζής.

Λίγο μετά συνέχισε λέγοντας: «Θέλει δουλειά για να πιάσεις όλες τις ηλικίες. Χρειάζονται συνεργασίες με παιδιά που ακούει η νεολαία, με σχήματα φρέσκα, με dj που πηγαίνουν σε χώρους που πηγαίνουν οι νέοι άνθρωποι. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποποιούμαι τον ερωτικό και διασκεδαστή Λευτέρη Πανταζή που ο κόσμος ξέρει. Έχω θαυμαστές από 7 χρονών μέχρι και 80. Κάνω ταξίδια, βλέπω που πάει η μόδα, βλέπω πολλά σόου στο εξωτερικό. Θέλω να προσφέρω ευχαρίστηση στον κόσμο, όχι σε εμένα».

Ωστόσο, η κάμερα του gossip-tv.gr ήταν εκεί και έχουμε εξασφαλίσει για εσάς ένα backstage βίντεο στο οποίο θα δείτε τι συνέβη στο διαφημιστικό διάλειμμα!
Ο Λευτέρης Πανταζής τραγούδησε «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» στην όμορφη παρουσιάστρια η οποία έδειχνε να το απολαμβάνει.

Μάλιστα, δεν δίστασε να της κάνει και... πρόταση γάμου on camera! Πώς αντέδρασε η Ιωάννα Μαλέσκου;

Δείτε παρακάτω το αποκλειστικό βίντεο του gossip-tv.gr:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved