MasterChef: Άλλος άνθρωπος η Μαργαρίτα! Η απώλεια των κιλών και οι φωτό με τζιν σορτσάκι στη Μύκονο
Showbiz

MasterChef: Άλλος άνθρωπος η Μαργαρίτα! Η απώλεια των κιλών και οι φωτό με τζιν σορτσάκι στη Μύκονο

MasterChef: Την είδαμε και τη θαυμάσαμε! Η Μαργαρίτα είναι στη Μύκονο με τον σύντροφό της και οι φωτογραφίες θα σε ενθουσιάσουν!

Η νικήτρια του φετινού κύκλου, κοινώς η πρώτη Ελληνίδα MasterChef απολαμβάνει όμορφες στιγμές μακριά από κουζίνες.

Το κορίτσι που από την πρώτη στιγμή κέρδισε κοινό και κριτές είναι πολύ διαφορετικό σε αυτές τις φωτογραφίες. Και πώς όχι; Απολαμβάνει την επιτυχία της, χαλαρώνει, ζει το έρωτά της και φυσικά όλο αυτό έχει επηρεάσει και την εικόνα της.

Η ίδια όσο ήταν στο ριάλιτι είχε παραδεχτεί πως είχε «τσιμπήσει» μερικά κιλάκια, φαίνεται όμως πως βγαίνοντας από το ριάλιτι, με την «κούπα» πλέον στα χέρια είπε να κάνει και αλλαγές στην εικόνα της. Εμείς την είδαμε με σορτς και δεν το πιστεύαμε!

Δες την κι εσύ στη gallery και απόλαυσέ την

Η Μαργαρίτα ήρθε στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης.
Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της. Η Μαργαρίτα ήρθε στο MasterChef 5 από την Καλλονή της Μυτιλήνης.

Αδιαμφισβήτητα, για τη «γλωσσοκοπάνα» Μαργαρίτα, όπως τη φωνάζουν φίλοι και συνάδελφοι, η μαγειρική είναι τρόπος ζωής και δεν είναι λίγες οι φορές, που με μια βαλίτσα στο χέρι κυνήγησε το όνειρο της.

«Δήλωσα πως θέλω να κάνουμε ένα ζαχαροπλαστείο. Δεν το είπα αυθόρμητα. Ενώ έγινα μαγείρισσα είχα πάντα αυτό το θέμα με τα γλυκά. Αυτό στο πολύ μέλλον. Τώρα τα σχέδια τα τωρινά είναι να δουλέψω με έναν καλό σεφ. Να μάθω. Έχω να μάθω πάρα πολλά. Δεν είμαι έτοιμη να ανοίξω μαγαζί. Το έχουν καταλάβει όλοι, το καταλαβαίνω και εγώ πιο πολύ. Το σημαντικότερο για μένα τώρα είναι να δουλέψω δίπλα σε έναν σεφ και να πάρω εμπειρίες. Μακάρι να μας επιτρέψουν να φύγουμε και στο εξωτερικό και να δούμε κάποια πράγματα. Αυτό που μου έλεγε ο Τζιοβάνι είναι πως μου λείπει το να ταξιδέψω και να δω κάτι διαφορετικό. Και όντως εγώ το ένιωσα και στο παιχνίδι ότι μου λείπει η εμπειρία», έχει πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved