Μπουράκ Χακί: Η συνάντηση με την Χαρά Παππά μετά το χωρισμό τους και οι αναπάντεχες δηλώσεις
Showbiz

Μπουράκ Χακί: Η συνάντηση με την Χαρά Παππά μετά το χωρισμό τους και οι αναπάντεχες δηλώσεις

Όμορφες και χαλαρές στιγμές πέρασαν οι πρωταγωνιστές της κινηματογραφικής υπερπαραγωγής "Σμύρνη μου αγαπημένη" σε μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στη Μυτιλήνη όπου γίνονται τα γυρίσματα αυτές τις μέρες. 

Ο Μπουράκ Χακί, ο σπουδαίος Τούρκος ηθοποιός κι ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, Χαρά Παππά.

Ο Μπουράκ Χακί αποκάλυψε πως βρέθηκε μαζί της καθώς είχε πολύ καιρό να τη συναντήσει και να τα πουν.

«Συναντηθήκαμε στην Αθήνα και ήταν πολύ ωραία. Είχαμε χωρίσει πριν την πανδημία και δεν ήταν καλό που δεν είχε δει ο ένας τον άλλο τόσο καιρό και το κανονίσαμε αμέσως», είπε. Όσο για το πώς ένιωσε που την είδε μετά το χωρισμό τους; «Ένιωσα πολύ καλά. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, την αγαπώ πολύ ακόμη και θέλω να είναι ευτυχισμένη στη ζωή της. Το θέλω αλήθεια. Περάσαμε πολύ καλά μαζί, έπρεπε να χωρίσουμε και χωρίσαμε. Ξέρω ότι πονάει αλλά εύχομαι το καλύτερο για αυτήν», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Πρόσφατα το μοντέλο αναφέρθηκε στη σχέση τους λέγοντας στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου. «Η ψυχολογία μου ήταν λίγο περίεργη μετά το παιχνίδι. Έχουμε καλές σχέσεις με τον Μπουράκ. Συναντηθήκαμε με τον Μπουράκ πρόσφατα. Είχα να τον δω ενάμιση χρόνο. Ήταν 3,5 χρόνια στη ζωή μου. Τον αγαπώ πάρα πολύ και θέλω να είναι καλά. Συναντηθήκαμε, όλα καλά. Είναι καλά και είμαστε καλά. Είναι καλές οι σχέσεις μας. Χαίρομαι πολύ για εκείνον»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved