Λαζόπουλος: Η περιπέτεια της υγείας του, το εξιτήριο από το νοσοκομείο και η ακύρωση της περιοδείας
Showbiz

Λαζόπουλος: Η περιπέτεια της υγείας του, το εξιτήριο από το νοσοκομείο και η ακύρωση της περιοδείας

Μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του αντιμετώπισε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Όπως έγινε γνωστό ο Λάκης Λαζόπουλος το πρωί του Σαββάτου (19-06) εισήχθη σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με ενοχλήσεις.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του, ωστόσο το μεσημέρι της Δευτέρας (21-06) πήρε εξιτήριο αφού του συνέστησαν ξεκούραση.

Οι γιατροί του συνέστησαν επειγόντως ξεκούραση τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Σε ανάρτηση του στα social media ο Λάκης Λαζόπουλος ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε ακυρώνεται και ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση.

Δες την ανάρτησή του στη gallery

Πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος παρουσίασε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου»

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου

"Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου": Όσο τα πράγματα δυσκόλευαν, οι μέρες που είχαμε περάσει όμορφα έμοιαζαν σαν πολύτιμοι λίθοι στο περιδέραιο που μας είχε χαρίσει ο χρόνος. Η αισιοδοξία είχε ντυθεί καρναβάλι και δεν έλεγε να βγάλει τα αποκριάτικα. Είναι μια βιωματική ιστορία. Όλα είναι αληθινά. Πώς η ζωή ενός ανθρώπου που δεν ξέρεις φωτίζει τη ζωή ενός ανθρώπου που νομίζεις ότι ξέρεις. Πόσα δάκρυα είναι κρυμμένα πίσω από ένα γέλιο. Βραδιές, ταξίδια, παραστάσεις, χειροκροτήματα, γέλια, ανάσες, απιστίες, γιατροί-σωτήρες που εμφανίζονται από το πουθενά σε μια διαδρομή που σου κόβει την ανάσα. Ακριβώς όπως μια μελωδία λίγο πριν γίνει το μουσικό μοτίβο της πιο σκληρής σκηνής! Ακριβώς όπως ένα σκοινί γίνεται απότομα θηλιά. Όλα ήταν αλήθεια και ψέματα μαζί. Ένα σχιζοφρενικό ασανσέρ συναισθημάτων. Μέχρι εκείνο το καλοκαίρι που έμεινε μόνο η αλήθεια να σε κοιτάει κατάματα. Και εκείνη είχε πια φύγει. Έμειναν μόνο τα γράμματά της να μιλούν για όλα τα ανείπωτα μιας ζωής. Και τα φουστάνια της, που άλλες γυναίκες πια θα τα φοράνε. Η πάλη με τον καρκίνο είναι μια πάλη με ένα θηρίο που δεν μπορείς να του κάνεις τον μάγκα. Μία ελπίδα έχεις μόνο. Να σε λυπηθεί το θηρίο και να σε αφήσει".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved