Ελένη Ράντου: «Στη showbiz αρχίζεις να νιώθεις πως μετά τα 45 με 50 σε κοιτάνε εξονυχιστικά»
Showbiz

Ελένη Ράντου: «Στη showbiz αρχίζεις να νιώθεις πως μετά τα 45 με 50 σε κοιτάνε εξονυχιστικά»

Η Ελένη Ράντου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για το αν έχει βιώσει κρίση ηλικίας και πώς τα πάει η ίδια με τον χρόνο!

Εσένα σου έχει φερθεί καλά ο χρόνος. Δεν έχεις αλλάξει.

Σε ευχαριστώ - και δεν έχω κάνει και τίποτα. Έχω συμφιλιωθεί με τον χρόνο και έχω καταλάβει ότι η κούραση δεν σου επιτρέπει πολλά.

Έχεις περάσει κρίση ηλικίας;

Για έναν περίεργο λόγο, όχι. Δεν είμαι τύπος της νοσταλγίας, δεν βλέπω τις επαναλήψεις των σειρών. Δεν πιστεύω ότι έχω περάσει σοβαρή κρίση - ή τουλάχιστον δεν την έχω καταλάβει ώστε να καθορίζει τις πράξεις μου. Βουτάω ξανά σε πράγματα, κάνω χαζομάρες, κρατάω μια εφηβική μουρλά. Δεν βλέπω τον χρόνο ως απειλή. Αν και η σόουμπιζ δεν αγαπάει τους ανθρώπους όταν μεγαλώνουν. Αρχίζεις να νιώθεις πως μετά τα 45 με 50 σε κοιτάνε εξονυχιστικά. Φέτος μου έτυχε να μου ζητήσει ένα γραφείο παραγωγής ραντεβού και να νιώσω το βλέμμα να με σκανάρει για να εξακριβώσει πόσο έχω γεράσει. Σηκώθηκα κι έφυγα. Ούτε καν άκουσα τι μου είπαν.

Πάντως, δεν έχεις αλλάξει.

Πίστεψε με, παίζει ρόλο το βάρος. Όταν είσαι λεπτός δείχνεις νεότερος. Και κάτι άλλο. Εγώ δεν βγήκα ποτέ ως η φτιασιδωμένη. Έχω πειραματιστεί με την εικόνα μου, έχω βάλει προσθετικά, κοιλιές, έχω γκριζάρει τα μαλλιά μου στα έργα μου, δεν έπαιξα ποτέ στο ταμπλό του ωραίου εξωφύλλου. Στο βάθος-βάθος, νομίζω ότι μεγαλώνουν ωραία οι άνθρωποι που έχουν αγαπηθεί. Μάλλον ευλογήθηκα να αγαπηθώ. Και αν πάρεις αγάπη, δεν έχεις απωθημένα, δεν έχεις κόμπλεξ και γίνεσαι, πιο σοφός.

Με τον Βασίλη πώς καταφέρνετε να είστε μαζί μετά από τόσα χρόνια;

Μάλλον επειδή κανείς από εμάς δεν ήθελε να το διαλύσει. Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά απ' όσο τα φανταζόμαστε.

Το καλοκαίρι θα πας στο σπίτι σου στο Λονδίνο, στο Μπράιτον;

Το περιμένω πώς και πώς. Ανυπομονώ. Όταν φεύγεις από την Ελλάδα γυρίζοντας την αγαπάς περισσότερο. Μετά τα δίμηνα ή και τρίμηνα που μένω εκεί, επιστρέφοντας νιώθω πολύ ευτυχής που ζω εδώ.

Και κάτι τελευταίο. Τι συνέβη με τον Χάρη Ρώμα; Είπες κάτι κακό γι' αυτόν;

Καμία σχέση. Συνέχεια παίζεται στην αρένα ότι υπάρχει μια κόντρα μεταξύ μας. Δεν πρόκειται ποτέ να πω κάτι κακό για τον Χάρη γιατί του οφείλω δύο χρόνια απόλυτης ευεξίας. Και το μεταξύ μας είναι πολύ αγαπησιάρικο και τον εκτιμώ. Απλά, επειδή έχω αρνηθεί, από προσωπική άποψη, να κάνω ξανά το «Κωνσταντίνου και Ελένης», έχει δημιουργηθεί όλη αυτή η παραφιλολογία. Μπορεί και να κάνω και λάθος, αλλά τα «Φιλαράκια» δεν τα ξανακάνεις. Και τώρα που γίνονται, μου φαίνεται πολύ ζόρικο να δω τους ήρωες 50άρηδες. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Πηγή: GALA

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved