Survivor: Η Καρολίνα έγινε... μια άλλη! Έβαψε τα μαλλιά της και αυτή είναι η νέα της φωτό
Showbiz

Survivor: Η Καρολίνα έγινε... μια άλλη! Έβαψε τα μαλλιά της και αυτή είναι η νέα της φωτό

Survivor: Η Καρολίνα Καλύβα επέστρεψε με όρεξη για μεγάλες αλλαγές - Η επίσκεψη στο κομμωτήριο και η αλλαγή στην εμφάνισή της...

Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για την Καρολίνα Καλύβα η οποία πριν από μερικές ημέρες αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 4. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι γρήγορα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη, μιλώντας για όσα βίωσε...

«Είμαι πάρα πολύ ήρεμη. Οι Amigos και το ζεύγος υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει σχέση μίσους, αλλά αγάπης. Με τη Μαριαλένα υπήρχε επαφή, ουσιαστικά τα σκηνικά με τον Τριαντάφυλλο μας ψύχραναν…» ανέφερε.

Όσον αφορά για τη Μαριάνθη και το σκηνικό που είχε γίνει: «Δεν έχω ζητήσει συγγνώμη. Η Χριστίνα στο ceremony δεν είχε άλλα επιχειρήματα να πει και φάνηκε από τον τρόπο της κουβέντας. Είμαι 100% σίγουρα ότι ήταν κατασκεύασμα του Αλέξη».

Η Καρολίνα δείχνει να έχει επιστρέψει για καλά στο καθημερινό της πρόγραμμα, αλλά και στους δικούς της ανθρώπους. Η ίδια μάλιστα αποφάσισε να συνδυάσει αυτή την περίοδο της ζωής της, με μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved