Κατερίνα Στικούδη: Ο ξέφρενος χορός μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Ο ξέφρενος χορός μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

H Κατερίνα Στικούδη χορεύει ξέφρενα και... τη βλέπουμε πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλίτσα! 

Μετά από δώδεκα ευτυχισμένα χρόνια κοινής πορείας με τον Βαγγέλη Σερίφη, γνωστό ως Dj Rico, θα γίνουν γονείς!

Την ευχάριστη είδηση είχε αποκαλύψει το περιοδικό ΟΚ! και είχε αναφέρει ότι η τραγουδίστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από τρία χρόνια το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου κάνοντας έναν παραδοσιακό γάμο στον τόπο καταγωγής του Βαγγέλη στο Μορφάτι Θεσπρωτίας σε κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλό προφίλ και δεν θέλει να μιλά για την προσωπική του ζωή.

Η Κατερίνα Στικούδη δεν έχει μιλήσει για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της. Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί αλλά θέλει να το κρατήσει μόνο για εκείνη και την οικογένειά της!

Η Κατερίνα, η οποία πριν από περίπου 20 μέρες ανέβασε φωτογραφίες με μπικίνι από παραλία της Πάργας, αυτή τη φορά μοιράστηκε ένα βίντεο με τους followers της στο Instagram, στο οποίο κάνει πρόβα και χορεύει μαζί με τις χορεύτριές της για το νέο της τραγούδι.

Η τραγουδίστρια επέλεξε μαύρο κολάν και μαύρο μπλουζάκι, ενώ είχε καλύψει τη μέση της με μια ροζ ζακέτα. Παρά την προσπάθειά της, όμως η φουσκωμένη κοιλίτσα της δεν κρύφτηκε.

Δείτε την παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved