Ο Βασίλης Πορφυράκης στο gossip-tv: «Αυτά μας κρατούν ερωτευμένους με τη Ματίνα Νικολάου»
Showbiz

Ο Βασίλης Πορφυράκης στο gossip-tv: «Αυτά μας κρατούν ερωτευμένους με τη Ματίνα Νικολάου»

Ο Βασίλης Πορφυράκης παραχώρησε αποκλειστικά συνέντευξη στο gossip-tv και μίλησε για όλα, όσα θέλετε να μάθετε για εκείνον!

Τον Βασίλη Πορφυράκη τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του πριν από περίπου τρία χρόνια στο talent show Χ Factor.

Ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής μάγεψε με τη φωνή του κριτές και τηλεθεατές και έχει κυκλοφορήσει τα πρώτα του τραγούδια. Το τελευταίο του με τίτλο "Μόνος εγώ" έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

Ο Βασίλης Πορφυράκης μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τη σχέση του με τη Ματίνα Νικολάου, τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε, για τη σημερινή σχέση με τον πατέρα του και μας αποκάλυψε αν έχει στο μυαλό του τον ερχομό ενός παιδιού.

Συνεργάζεσαι πρώτη φορά με τον Γιώργο Θεοφάνους. Στην ουσία κάνεις μια επανεκκίνηση της καριέρας σου;

Κάνω μια εξαιρετική σεζόν με τον Γιώργο Θεοφάνους. Κάνω την καλύτερη συνεργασία της ζωής μου μέχρι στιγμής.

Πώς βίωσες την καραντίνα; Είχες περισσότερο χρόνο με την Ματίνα Νικολάου;

Ήταν ό,τι πιο όμορφο έζησα, έκανα ανασύνταξη στη ζωή. Δώρο της καραντίνας είναι το νέο μου τραγούδι «Μόνος εγώ» και η δημιουργικότητα, πώς αυτή η κλεισούρα έβγαλε σκέψη σε πολλά γύρω μου. Με την Ματίνα φυσικά και είχαμε περισσότερο χρόνο. Μοιραστήκαμε περισσότερα, παίξαμε πολλά επιτραπέζια.

Τι σε κρατάει ερωτευμένο με τη Ματίνα Νικολάου;

Η απλότητα και η αγάπη! Αυτά μας κρατούν ερωτευμένους με τη Ματίνα.

Έχεις στα άμεσα σχέδια σου να κάνετε ένα παιδί; Είναι κάτι που θα το ήθελες;

Όχι, δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου ένα παιδί. Τώρα πήραμε ένα σκυλάκο και είμαστε πολύ χαρούμενοι (γελάει).

Γνωρίζουμε ότι έχεις περάσει δύσκολα παιδικά χρόνια με τον πατέρα σου. Οι σχέσεις σας πώς είναι σήμερα;

Το σημαντικό είναι να συγχωρείς και να βρεις τους λόγους που ισορροπούν μέσα σου για να καταλήξεις στη συγχώρεση. Η σχέση, ωστόσο με τα αδέρφια μου, είναι η πιο όμορφη σχέση που έχω στη ζωή μου. Πριν φύγει η μητέρα μου, μου είχε πει «μετά από χρόνια θα καταλάβεις το δώρο που σου αφήνω» και το κατάλαβα!

Αν σου έδινα ένα μαγικό ραβδί, τι θα άλλαζες στη μουσική βιομηχανία;

Θα έφερνα πίσω αυτούς τους μεγάλους δημιουργούς που ήξεραν να βγάζουν ταλέντα μπροστά. Ο δικός μας μαέστρος, ο Γιώργος Θεοφάνους το κάνει αυτό!

Δεδομένου ότι βλέπουμε πολλά παιδιά σαν εσένα με εκπληκτική φωνή στα talent shows, όπου μετά δεν προχωρούν παρακάτω. Τι γίνεται πιστεύεις με αυτές τις περιπτώσεις;

Τα talent shows είναι μια πάσα καλή. Όλη η δουλειά γίνεται μετά. Πρέπει να αποτυπωθεί αυτό από τον καλλιτέχνη, πρέπει να δουλέψει και προσωπικά ο ίδιος. Δεν φτάνει ένα talent show για να σε καθιερώσει.

Η Ματίνα ηθοποιός, εσύ τραγουδιστής. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για να σας δω να συνεργάζεστε μαζί είναι ένα μιούζικαλ. Θα ήθελες να συνεργαστείς μαζί της; Το έχετε σκεφτεί ποτέ να σας δούμε μαζί πάνω στη σκηνή;

Εμείς κάνουμε μιούζικαλ στο σπίτι (γελάει). Είναι κάτι που μου αρέσει το μιούζικαλ.

Καλοκαιρινά σχέδια περιοδείες, εμφανίσεις; Έχεις προγραμματίσει κάτι;

Θα επανέλθουμε πρώτα ο θεός να έχουμε υγεία. Είμαστε εν αναμονεί των πρότζεκτς. Θα κυκλοφορήσω ένα νέο τραγούδι από τη Heaven μες στο καλοκαίρι. Θα είναι μια καλοκαιρινή ρούμπα και θα έχει τίτλο, στο δίνω αποκλειστικά (γελάει) «Ακούω τη φωνή σου».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved