Στέφανος Τανιμανίδης: Οι δίδυμες εγγονές του γεννήθηκαν και τους στέλνει το πιο ονειρικό μήνυμα!
Showbiz

Στέφανος Τανιμανίδης: Οι δίδυμες εγγονές του γεννήθηκαν και τους στέλνει το πιο ονειρικό μήνυμα!

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους διανύουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Οι όμορφες δίδυμες κόρες του ζευγαριού γεννήθηκαν και σκόρπισαν χαμόγελα ευτυχίας σε όλη την οικογένεια!

Ο ευτυχισμένος παππούς, Στέφανος Τανιμανίδης, ο μπαμπάς του παρουσιαστή έστειλε το πρώτο του μήνυμα στα δίδυμα κορίτσια και οι ευχές του μας λύγισαν!

«ΟΤΑΝ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΘΕΛΗΣΗ. ΕΠΙΜΟΝΗ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ ΟΠΩΣ Ο ΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. Καλώς ήρθατε αγαπημένα μας ΡΟΖ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ στη ζωή. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ «ΖΩΕΣ» νέες που έφερες στον κόσμο. Η χαρα που δώσατε στην οικογένεια μας και ιδιαιτέρα σε μένα είναι ίση και μεγαλύτερη αυτής της γέννησης των τριών αγαπημένων μου παιδιών. Εύχομαι να είστε ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ Ο Πανάγαθος Θεος να σας ΕΥΛΟΓΕΙ, η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ να μεσιτεύει για την καλή Υγεία των παιδιών και των γονέων τους και οι εξαίρετοι γονείς σας να σας δώσουν αρχές, αξίες, αγωγή και παιδεία, για να γίνεται ΧΡΗΣΙΜΕΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ για τους ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ. Ο παππούς σας που λαχταράει να σας πάρει στην αγκαλιά του ΣΤΕΦΑΝΟΣ», έγραψε ο ίδιος πλημμυρισμένος από χαρά για τις δίδυμες εγγονές του που ήρθαν και ολοκλήρωσαν την οικογενειακή ευτυχία του ζευγαριού.

Δες την ανάρτησή του στη gallery

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (23/6), η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τους πρώτους δυο καρπούς του έρωτά τους με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η στιγμή που το ζευγάρι λαχταρούσε τόσο πολύ έφτασε και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται.

Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με ένα story!
Το ζευγάρι κρατά πλέον στα χέρια το τα δίδυμα κορίτσια του και κάπως έτσι ολοκληρώνεται η οικογενειακή του ευτυχία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στα social media κρατώντας στην αγκαλιά του, τις κορούλες του. Η φωτογραφία έχει γίνει viral και έχει συγκεντρώσει πάνω από 62.000 χιλιάδες likes.
Ο παρουσιαστής έγραψε χαρακτηριστικά: "Έφτασαν!! ❤️ Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved