Γιώργος Χρανιώτης: Η επέτειος και το αδημοσίευτο βίντεο από το γάμο του με την Γεωργία Αβασκαντήρα
Showbiz

Γιώργος Χρανιώτης: Η επέτειος και το αδημοσίευτο βίντεο από το γάμο του με την Γεωργία Αβασκαντήρα

Την επέτειο για τα τρία χρόνια του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα (23-06) ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Το ζευγάρι έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένο μιας και την οικογενειακή του ευτυχία έχει ολοκληρώσει ένα υπέροχος μπόμπιρας που τους έχει πάρει το μυαλό!

Τόσο ο ηθοποιός όσο και η εντυπωσιακή σύζυγός του συχνά μοιράζονται στιγμιότυπα της ευτυχίας τους και σήμερα τίμησαν την επέτειό τους.

Ο Γιώργος Χρανιώτης μάλιστα θέλοντας να ευχηθεί και δημόσια στη γυναίκα του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από το γάμο τους, που είδαμε για πρώτη φορά με τον ίδιο να σημειώνεις τη λεζάντα:

«3 χρόνια πέρασαν και θα μπορούσα να ξανά χορέψω μαζί σου 3000 χορούς ακόμα. Τι ωραία που ήταν. Τι ωραία που είναι. Χρόνια μας πολλά παλιοκοριτσο μου!!! #3years #destiny #mygirl #mywomqn #mylady #wedding #tinos #fakemoustache #onelove».

Οι δυο τους ένωσαν για πάντα τις ζωές τους σε έναν παραμυθένιο γάμο στον Πάνορμο της Τήνου έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Πέρασα καταπληκτικά, γι' αυτό άλλωστε παντρεύτηκα. Αισθάνθηκα την ανάγκη να το γλεντήσω με τη γυναίκα μου. Να γιορτάσουμε το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει να είμαστε μαζί τα τελευταία τριάμισι χρόνια και να ευχηθούμε ότι θα είμαστε μαζί για τα επόμενα 30 χρόνια και παραπάνω. Για το υπόλοιπο της ζωής μας.», είχε δηλώσει ο ηθοποιός μιλώντας για τη βραδιά του γάμου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved