Ελένη Μενεγάκη: Έχασε τα κιλά της καραντίνας – Το φόρεμα που «δείχνει» το κορμί της όπως είναι
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έχασε τα κιλά της καραντίνας – Το φόρεμα που «δείχνει» το κορμί της όπως είναι

Ελένη Μενεγάκη – όπως και οι περισσότεροι – τις μέρες της πρώτης καραντίνας λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού πήρε κιλάκια και μάλιστα το είχε παραδεχτεί!

Όπως όμως η ίδια είχε αποκαλύψει γιατί ακόμη έκανε την εκπομπή της, τα είχε χάσει και μάλιστα σε μηδενικό χρόνο!

Δεν ήταν βέβαια πολλά, μόνο τρία επομένως με το που έκοψε τα γύρω γύρω, ξέρεις αυτά με τις θερμίδες που τις παίρνεις δίχως να το καταλαβαίνεις, τα έχασε.

Το καλοκαίρι είναι για την Ελένη πάντα η περίοδος εκείνη που «αφήνεται» αφού δεν θέλει να στερείται τίποτα.

Οπότε τι κάνει; Φροντίζει να κόβει από πριν όλα όσα την επιβαρύνουν στη ζυγαριά κι έτσι τους καλοκαιρινούς μήνες έχει αυτό το «ελεύθερο» να μπορεί να απολαμβάνει κάθε είδους λιχουδιά. Έτσι έκανε και τώρα αφού και στη φάση της δεύτερης καραντίνας, μέσα στο χειμώνα δηλαδή, είχε τσιμπήσει μερικά κιλάκια, τα οποία όμως και πάλι έχασε.

Αυτό φυσικά δεν το λέμε εμείς αλλά φαίνεται από τις φωτογραφίες της.

Ιδίως σε αυτή την τελευταία οπού ποζάρει με ένα υπέροχο καλοκαιρινό floral φόρεμα σε γαλάζια απόχρωση. Δεν είναι αυτό που λέμε αέρινο, αλλά σε πιο στενή εφαρμογή κι έτσι μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κανείς πως οι juicy καμπύλες της έχουν αισθητά «μαζέψει».

Όσο για τι κάνει η Ελένη και επαναφέρει τη σιλουέτα της όταν λίγο νιώσει ότι ξεφεύγει;

Τρώει στεγνά, πίνει περισσότερο νερό και αποφεύγει τις λιχουδιές που της προσθέτουν άχρηστες θερμίδες και τσουπ τσουπ… να τη πάλι στα κιλά της.

Δες τις φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved