Ντενίση: Τα γενέθλια της κόρης της και το μήνυμα που μας λύγισε – Πόσο χρονών έγινε η Μαριτίνα
Showbiz

Ντενίση: Τα γενέθλια της κόρης της και το μήνυμα που μας λύγισε – Πόσο χρονών έγινε η Μαριτίνα

Ιδιαίτερη μέρα η χθεσινή (23-06) για τη Μιμή Ντενίση! Η κόρη της Μαριτίνα γιόρτασε τα γενέθλιά της και η σπουδαία ηθοποιός θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε μια παιδική φωτογραφία της κόρης της και στο μήνυμά της αποκάλυψε τα πόσα έκλεισε.

Η σχέση τους είναι υπέροχη και χτισμένη πάνω στην ειλικρίνεια και την ανιδιοτελή αγάπη.

«Η Μαριτίνα είναι το φως της ζωής µου, µαζί µε την υπόλοιπη οικογένειά µου... Τη λατρεύω και της έχω απόλυτη εµπιστοσύνη. Είµαι περήφανη γι’ αυτή, γιατί δεν έχει το ψώνιο που έχουν παιδιά καλλιτεχνών µε µικρότερη φήµη από τη δική µου. Είναι προσγειωµένο παιδί και το χαίροµαι πολύ», έχει πει η Μιμή Ντενίση για την κόρη της ενώ το μήνυμα για τα γενέθλιά της μας λύγισε.

«Χρόνια πολλά θησαυρέ μου!! Αυτό το κοριτσάκι γίνεται σήμερα 21 χρόνων!!Κ με κάνει περήφανη με το ήθος τις αρχές την μετριοφροσύνη την προσπάθεια για το καλό… είναι η χαρα κ το στήριγμα μου!! Είναι το έργο της ζωής μου πάνω από κάθε έργο!! Σ ευχαριστω Μαριτινα μου που γέμισες ευτυχία την ζωη μου!! #motherslove #motherspride #happybirthday #birthdaygirl #loveyoubaby», σημείωσε η ίδια με τις ευχές των επώνυμων και μη φίλων της να πέφτουν «βροχή».

Δες την ανάρτησή της και πόσο έχει μεγαλώσει η Μαριτίνα

«Η κόρη μου είναι ο θησαυρός της ζωής μου και δεν με νοιάζει που την έχω μόνη μου, είναι πιο δικιά μου. Ήταν κακό το timing και δεν έκανα παιδί στο παρελθόν. Δεν υπήρχε κανένα άλλο πρόβλημα. Και δεν ήθελα να αποκτήσω παιδί με κάποιον που δεν τον αγαπούσα πραγματικά. Ήθελα εκεί που ήθελα. Που δεν έγινε γιατί ήρθε έτσι η ζωή με όλη την ατυχία της», έχει πει η ηθοποιός ενώ έχει εξομολογηθεί πώς αποφάσισε να υιοθετήσει την κόρη της.

«Δεν ήταν απόφαση. Μερικά πράγματα στη ζωή είναι εκ θεού. Είναι μοιραίο να γίνουν. Αυτό το πιστεύω για πολλά. Το πιστεύω ακόμα και για την καριέρα μου. Ο προορισμός μου στη ζωή ήταν να έχω αυτό το παιδί. Όταν μια γυναίκα το σκέφτεται να υιοθετήσει παιδί, καλύτερα να μην το κάνει. Μακάρι να είχα το περιθώριο να πήγαινα σε τρεις χώρες και να αποκτούσα άλλα δέκα παιδιά. Η υιοθεσία είναι το πιο ιερό πράγμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved