Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το όνομα θα δώσει στη νεογέννητη κόρη της- Θα λιώσεις με τη νέα φώτο της!
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το όνομα θα δώσει στη νεογέννητη κόρη της- Θα λιώσεις με τη νέα φώτο της!

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μία φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της και αποκάλυψε στο instagram το όνομα που θα της δώσει!

Έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα. Η Αθηνά Οικονομάκου πρόσφατα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι κάτι το οποίο μας ανακοίνωσε και μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media...

«9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα 👧🏼. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει ❤️. Μα πάνω απ´ολα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου @drliakakos για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της & την μαιευτική κλινική Γαία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή🤍
(p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα)», ήταν τα λόγια της κάτω από την πρώτη της ανάρτηση κατά την αναχώρησή της από το μαιευτήριο.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει επιστρέψει στο σπιτικό της και στη νέα της καθημερινότητα με τα δυο της παιδιά.

Σήμερα δημοσίευσε μία φωτογραφία της μικρής της και αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει!

"Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω. Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου", είχε αναφέρει λίγο πριν γεννήσει!

Και σήμερα ήρθε η ώρα να μας αποκαλύψει το όνομα της μικρής: «Γεια σου κόσμε! Να σας συστηθώ! Με λένε Σιέννα και νομίζω ότι θα τα πάμε τέλεια»!

Δες τη νέα φώτο της νεογέννητης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved