Showbiz

Σοφία Βόσσου: Περιγράφει τους πόνους και το πώς έγινε το συντριπτικό κάταγμα στο πόδι της

Gossip-tv Team

Μετά την περιπέτεια της υγείας, ένα ατύχημα οδήγησε εσπευσμένα τη Σοφία Βόσσου στο νοσοκομείο, λίγες ημέρες πριν.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έπεσε έξω από το σπίτι που έμενε μόνη της με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της πολύ άσχημα και αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Σου Κου Family" και περιέγραψε επακριβώς πώς έγινε το ατύχημα.

Η Σοφία Βόσσου είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι καλά τηρουμένων των αναλογιών φυσικά. Χειρουργήθηκα γιατί είχα συντριπτικό κάταγμα μηριαίου οστού και στο γόνατο. Δύσκολο χειρουργείο πολύ. Είμαι με νάρθηκα. Τώρα αυτό θέλει χρόνο αποθεραπείας φυσικά. Είμαι στο εξοχικό μου στη Σαλαμόνα με τους δικούς μου ανθρώπους, με προσέχουν. Γλίστρησα γιατί η σκυλίτσα μου που την έχασε πριν δυο μέρες, την ώρα που ξύπνησα χαράματα για να πάω τουαλέτα, αυτή πήγε μπροστά από την τουαλέτα και έκανε την ανάγκη της, βγαίνοντας εγώ, ήμουν και από τον ύπνο, δε το κατάλαβα, πάτησα και γλίστρησα. Έπεσα με τον ποπό, γύρισε το πόδι και κλείδωσε. Άκουσα το κρακ".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Το δύσκολο ήταν ότι έκανα μια ώρα και 20 λεπτά να συρθώ από την τουαλέτα στο δωμάτιο που είχα το κινητό για να πάρω τους δικούς μου να έρθουν. Είναι ταλαιπωρία τώρα αυτό γιατί είμαι ακινητοποιημένη. Δε κάνει να πατάει το πόδι κάτω 2-3 μήνες. Εντάξει, θα το περάσω και αυτό".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved