Γιάννης Παπαδόπουλος: «Έχω δεχτεί πόλεμο, με αφήνουν αδιάφορο οι ίντριγκες. Αγνοώ τις τρικλοποδιές!»
Showbiz

Γιάννης Παπαδόπουλος: «Έχω δεχτεί πόλεμο, με αφήνουν αδιάφορο οι ίντριγκες. Αγνοώ τις τρικλοποδιές!»

Γιάννης Παπαδόπουλος, o παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του καναλιού "OPEN TV" παραχώρησε πρόσφατα μια απολαυστική συνέντευξη.

Ολοκληρώνεται ο πρώτος χρόνος συνεργασίας σου με το ΟΡΕΝ, όπου και κατάφερες να κάνεις το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου ανταγωνιστικό απέναντι στα υπόλοιπα κανάλια.

Νομίζω ότι ήταν μια πολύ καλή και δημιουργική χρονιά. Η δημοσιογραφική ομάδα του ΟΡΕΝ παρήγαγε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Όταν ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστος Παναγιωτόπουλος, τον οποίο γνώριζα από παλιά, μου πρότεινε να συνεργαστούμε πέρυσι, δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Νομίζω ότι το δελτίο ειδήσεων είναι άρτιο δημοσιογραφικά και δεν κρύβω ότι αυτό με γεμίζει ικανοποίηση, χωρίς να ξεχνώ βέβαια και τις πολύ σημαντικές στιγμές που έζησα στο παρελθόν στο δελτίο του ΑΝΤ1. Τολμώ να πω ότι φέτος αισθάνθηκα πως το δημοσιογραφικό αποτέλεσμα της δουλειάς ήταν σπουδαίο. Το δελτίο του ΟΡΕΝ -κάνει τη διαφορά! Δεν κυνηγά τις εντυπώσεις, αλλά επιδιώκει την ουσία.

Πόσο δύσκολη είναι η παρουσίαση ενός δελτίου ειδήσεων;

Η παρουσίαση είναι ένα μόνο σκέλος μιας συλλογικής δουλειάς. Μετά από τόσα χρόνια εμπειρίας στο χώρο, μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι, αν δεν λειτουργήσουν σωστά όλα τα προηγούμενα στάδια, το αποτέλεσμα δεν γίνεται να είναι καλό. Εξού και η μεγάλη ικανοποίηση που αισθάνθηκα αυτήν τη χρονιά, καθώς, πραγματικά, από δημοσιογραφική σκοπιά, η συνεργασία με όλη την ομάδα είναι εξαιρετική.

Έχεις συναντήσει εγωπαθείς χαρακτήρες στη δουλειά;

Στο χώρο μας, υπάρχουν είδους χαρακτήρες, όπου συμβαίνει παντού. Αν βέβαια με το επίθετο «εγωπαθείς» αναφερόμαστε σε φιλόδοξους ανθρώπους, θα έλεγα ότι αυτό δεν είναι κατ' ανάγκη αρνητικό. Αντίθετα, είναι δημιουργικό και συχνά απαραίτητο να είναι κανείς φιλόδοξος όταν προσφέρει, τις υπηρεσίες του σε ένα κλάδο όπως η δημοσιογραφία. Αρκεί φυσικά αυτό να είναι εποικοδομητικό και θετικό για τον ίδιο και για εκείνους με τους οποίους συνεργάζεται. Όταν ξεπερνά κάποια όρια, γίνεται όντως προβληματικό.

Έχεις δεχτεί πόλεμο; Έχεις δηλώσει ότι έχεις βιώσει ίντριγκες στο παρελθόν.

Βεβαίως και έχω δεχτεί πόλεμο στο παρελθόν. Στο χώρο μας ειδικά είναι πιο έντονο αυτό το φαινόμενο εν συγκρίσει με άλλους επαγγελματικούς κλάδους. Με αφήνουν αδιάφορο όμως οι ίντριγκες. Αγνοώ τις τρικλοποδιές!

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved