Showbiz

Δημήτρης Κοργιαλάς: Εγκαταστάθηκε στη Ναύπακτο! Οι δουλειές στο εξωτερικό κι η ανατροφή του γιου του

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχει εγκαταλείψει προ πολλού την Αθήνα και ζει μόνιμα στη Ναύπακτο, δουλεύοντας μάλιστα από εκεί πάνω στη μουσική που τόσο αγαπά. 

«Δεν σκέφτομαι τον γάμο με τίποτα. Δεν την ξαναπατάω», εξομολογήθηκε στο Happy Day ο Δημήτρης Κοργιαλάς, μιλώντας για τον γάμο, το διαζύγιο, τον ρόλο της γυναίκας σε αυτό αλλά και για τον 4 χρονών και δύο μηνών γιο του, που μένουν μαζί στη Ναύπακτο.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην καριέρα του και στη συνεργασία που έχει το τελευταίο διάστημα με εταιρίες του εξωτερικού, όπου στέλνει τη δουλειά του μέσω διαδικτύου, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα που υπάρχει ακόμα στην Ελλάδα ως προς τα δικαιώματα των καλλιτεχνών, αφού – όπως λέει – «οι καλλιτέχνες δεν παίρνουν τα δικαιώματα που τους αναλογούν από τις πωλήσεις στο εξωτερικό».

Ως παίκτης του Nomads μίλησε για το Survivor επισημαίνοντας το πόσο έξυπνα έπαιξε στο παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος. Επίσης, δεν έκρυψε ότι κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας πήρε κάποια κιλά καθώς όπως είπε μαγειρεύει για εκείνον και τον μικρό Θανάση όμως τα τρώει ο ίδιος.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε, μετά από καιρό, στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved