Showbiz

«Λύγισε» η Χρηστίδου με τον θάνατο της μικρής Αναστασίας: «Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ αυτό»

Gossip-tv Team

Η είδηση του θανάτου της μικρής Αναστασίας, ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου έχει σκορπίσει την απόλυτη θλίψη καθώς η 7χρονη πιτσιρίκα έχασε τη μάχη για τη ζωή. 

Η Αναστασία τους τελευταίους μήνες βρισκόταν στο Τέξας και έδινε σε ειδικό κέντρο μάχη για να πολεμήσει τη σπάνια ασθένειά της που ήταν μία επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου.

Όλοι οι δικοί της άνθρωποι αλλά και όλοι οι στενοί φίλοι της οικογένειας, ακόμα και οι διαδικτυακοί φίλοι της Έρρικας Πρεζεράκου, γνωρίζοντας καλά πόσο μεγάλος ήταν αυτός ο αγώνας, προσεύχονταν όλο αυτό το διάστημα ώστε να πάνε όλα καλά.

Δυστυχώς, όμως, η μικρούλα δεν τα κατάφερε. Η απώλειά της, βύθισε σε βαρύ πένθος τους δικούς της όμως λύγισε και όσους γνώριζαν για την ιστορία της.

Όπως τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία παραδέχτηκε on air πως η παρουσίαση μιας τέτοιας είδησης στην εκπομπή της, Έλα χαμογέλα, είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχει κληθεί να διαχειριστεί.

Ο κόμπος στον λαιμό της και η θλίψη της ήταν εμφανείς για την παρουσιάστρια η οποία πήγε αμέσως σε ένα βίντεο που είχε ετοιμαστεί για τη μικρή Αναστασία.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved