Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η αδερφή του – Η φώτο από τον τάφο του «Τρεις μήνες σήμερα…»!
Showbiz

Γιώργος Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η αδερφή του – Η φώτο από τον τάφο του «Τρεις μήνες σήμερα…»!

Τρεις μήνες έχουν περάσει από τη στιγμή εκείνη που ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης κατά την επιστροφή του στο σπίτι μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Το θύμα βρέθηκε πεσμένο μπρούμυτα, έξω από το αυτοκίνητό του, στο παρκάκι κοντά στο σπίτι του. Το γεγονός είχε προκαλέσει σοκ σε όλο το δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό που γνώριζε τον εξαίρετο δημοσιογράφο μέσα από τα ρεπορτάζ του.

Η αδερφή του δημοσιογράφου, η Λίτσα, για να τιμήσει τον αδικοχαμένο αδερφό της δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία από τον τάφο του Γιώργου Καραϊβάζ στο Καλλίφυτο της Δράμας.

«Τρεις μήνες σήμερα αγάπη μου γλυκιά, τρεις μήνες» έγραψε χαρακτηριστικά η Λίτσα Καραϊβάζ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και μας συγκίνησε!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που η αδερφή του έγραψε κάποιο μήνυμα στα social media ήταν ανήμερα της γιορτής του που είχε ραγίσει καρδιές:

«Ψυχούλα μου αδερφούλη μου, σήμερα είναι η μέρα σου αγάπη μου γλυκιά, σήμερα γιορτάζεις ψυχή μου. Κάθε χρόνο σε έπαιρνα τηλέφωνο. Φέτος που να πάρω καρδιά μου πες μου. Που να ξέρεις ότι πονάω, πονάω αγόρι μου δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σου φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο οι αδίστακτοι εκτελεστές δολοφόνοι και μέχρι να πεθάνω και να έρθω κοντά σου θα φωνάζω “δολοφόνοι γιατί μου φάγατε το αδερφάκι μου”. Χρόνια σου πολλά χαρά μου, ψυχή μου σε αγαπώ και μου λείπεις», έγραψε στην ανάρτησή της η Λίτσα Καραϊβάζ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved