Άκης Πετρετζίκης: Κι όμως δημοσίευσε βίντεο από το μαιευτήριο, εσύ το είδες;
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Κι όμως δημοσίευσε βίντεο από το μαιευτήριο, εσύ το είδες;

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Μετά τις πρώτες φωτογραφίες με τη σύντροφό του και τον νεογέννητο γιο του από το μαιευτήριο, ήρθε και… το πρώτο βίντεο!

Ο σεφ της καρδιάς μας ζει μοναδικές στιγμές.

Ο Άκης έγινε μπαμπάς και ο ίδιος ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός ποστάροντας την πρώτη φωτογραφία με το μωράκι και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!❤

I never thought that so much happiness could fit in one picture...mum Konstantina and dad Akis are having the best day of their lives!

#happy #dad #newborn #happyparents #welcomebaby #babyboy».

Μάλιστα, εκτός από τη φωτογραφία του μωρού έκανε και ένα story στο οποίο μας έδειξε και τη σύντροφό του, λίγη ώρα μετά τη γέννα.

Σήμερα, ο σεφ που δεν έχει φύγει λεπτό από το μαιευτήριο, δημοσίευσε ένα βίντεο και μας έδειξε το μενού που έφαγε η σύντροφός του.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ήταν αρχές Φεβρουαρίου όταν έγινε γνωστή η είδηση πως ο Άκης Πετρετζίκης είναι έτοιμος να υποδεχτεί το πρώτο του παιδί καθώς η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, ήταν έγκυος. Μία είδηση που πραγματικά εξέπληξε πολύ ευχάριστα τους πάντες καθώς ο σεφ είχε καταφέρει να κρατήσει αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved