Κώστας Καζάκος: Πρεμιέρα για τον ηθοποιό στο θέατρο - Δείτε τη σύζυγό του και την κόρη τους, Ηλέκτρα
Showbiz

Κώστας Καζάκος: Πρεμιέρα για τον ηθοποιό στο θέατρο - Δείτε τη σύζυγό του και την κόρη τους, Ηλέκτρα

Ο Κώστας Καζάκος έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Πώς να σωπάσω» στο θέατρο Βράχων και θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Στην πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η γυναίκα του, Τζένη Κόλλια και η οποία έχει κάνει τη σκηνοθεσία και την προσαρμογή των κειμένων του έργου και μαζί της να απολαύσει την παράσταση ήταν και η 19χρονη κόρη τους, Ηλέκτρα.

Η μουσικοθεατρική παράσταση "Πως να σωπάσω", που δεν πρόλαβε λόγω καραντίνας να παρουσιαστεί το χειμώνα στο θέατρο Τζένη Καρέζη, «βγήκε λεύτερη» στα θερινά θέατρα της χώρας, αρχής γενομένης από το θέατρο Βράχων, την Παρασκευή 2 Ιουλίου.

Μια παράσταση που μέσα από διαχρονικά τραγούδια παιγμένα από ζωντανή ορχήστρα επί σκηνής, που έρχονται από διαφορετικές εποχές και τόπους, αφηγείται τα πάθη των λαών στον αγώνα τους για ένα καλύτερο αύριο.

Τραγούδια της παράδοσης και τραγούδια μεγάλων μας συνθετών, όπως ο Μαρκόπουλος, ο Λοΐζος, ο Θεοδωράκης, ο Μούτσης, ο Τσιτσάνης, ο Μάρκος Βαμβακάρης, ερμηνευμένα από τέσσερις σπουδαίους τραγουδιστές, τον Χρήστο Θηβαίο, την Ανδριάνα Μπάμπαλη, τη Βιολέτα Ίκαρη και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

Αφηγητής στο "Πως να σωπάσω...", αυτό το μαγευτικό ταξίδι στη μνήμη και την ιστορία, ο Κώστας Καζάκος.

Εκεί ήταν η σύζυγό του, Τζένη Κόλλια και η κόρη τους, Ηλέκτρα!

Δείτε φώτο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved