Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ είναι στην Πορτογαλία και η νέα της φωτό μέσα στην πισίνα είναι μαγική
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Η Λενιώ είναι στην Πορτογαλία και η νέα της φωτό μέσα στην πισίνα είναι μαγική

H Λενιώ στην Πορτογαλία.

Μπορεί η Μαρία Κίτσου να ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές της από τη Σκόπελο, όμως έκανε ένα υπέροχο ταξίδι στην Πορτογαλία και είναι έτοιμη να μπει με φόρα σα γυρίσματα της νέας σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες.

Η Λενιώ, νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (5-07) ανέβασε στο Instagram της ένα υπέροχο στόρι. Η ηθοποιός πόζαρε με το μαγιό της στην πισίνα ενός ξενοδοχείου και η φωτογραφία είναι απλά μαγική.

Δες την στη gallery

Όσον αφορά στη συνέχεια της ιστορίας της στις Μέλισσες; Η Ελένη και οι αδελφές της προσπαθούν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Έχουν περάσει μερικοί μήνες από τη συγκλονιστική εκείνη μαύρη μέρα που βύθισε το Διαφάνι στο πένθος. Η ζωή μοιάζει να έχει επιστρέψει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς, τουλάχιστον για τους περισσότερους.

Η Ελένη με τον Φανούρη έχουν πολλές δουλειές στα νέα κτήματα, καθώς πρέπει να τα οργώσουν και να τα σπείρουν από την αρχή. Ο Λάμπρος απασχολείται με τα μαθήματα στο σχολείο, όμως πλέον έχει να αντιμετωπίσει τις αλλαγές που φέρνει το νέο καθεστώς, το οποίο επιβάλλει συνεχείς ελέγχους στην παιδεία. Ο δάσκαλος θα έρθει πολλές φορές σε ρήξη με τη νέα διοίκηση που θα εγκατασταθεί στο χωριό, αν και γνωρίζει πολύ καλά ότι το παιχνίδι είναι χαμένο. Εκείνο που δεν γνωρίζει όμως είναι ότι οι νέοι κάτοικοι του χωριού κάνουν άσχημα σχέδια γι' αυτόν και την οικογένεια του.

Ο Μιλτιάδης σκότωσε τον Μεγαρίτη και ο Ακύλας σκοπεύει να εκδικηθεί, ενορχηστρώνοντας τον θάνατο των δικών του ανθρώπων... Ο Λάμπρος θα βρεθεί στην εξορία και θα περάσει πολύ δύσκολα. Την ίδια στιγμή, η Ελένη θα ζήσει μια επιστροφή από τα παλιά, με τον ερχομό του πρώην αρραβωνιαστικού της στο Διαφάνι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved