Κώστας Κόκλας: Ο γιος του Δημήτρης έχει μεγαλώσει πολύ και κοντεύει να τον περάσει σε ύψος!
Showbiz

Κώστας Κόκλας: Ο γιος του Δημήτρης έχει μεγαλώσει πολύ και κοντεύει να τον περάσει σε ύψος!

Ο Κώστας Κόκλας όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο της δημοσιότητας φρόντισε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα, θέλοντας να εξασφαλίσει στον γιο του μία ήσυχη καθημερινότητα. 

Και μέχρι σήμερα που ο Δημήτρης του, ο γιος που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Σούλη, αδελφή του γνωστού αρχιτέκτονα εσωτερικών χώρων και παρουσιαστή Σπύρου Σούλη, τα έχει καταφέρει μία χαρά.

Είναι η μεγάλη του αδυναμία, η απόλυτη αγάπη της ζωής του και κάθε του κίνηση, κάθε του επιλογή έχουν να κάνουν με εκείνον.

Όταν ο ηθοποιός είχε περάσει μία σοβαρή περιπέτεια υγείας, μόνο εκείνον σκεφτόταν. Όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του:

«Έχω ζήσει… πέντε ζωές, οπότε δεν έπαθα κανέναν πανικό. Πονούσα, αλλά έμεινα όρθιος για το παιδί μου! Σήκω πάνω, μην το βάλεις κάτω έλεγα στον εαυτό μου. Είχα συνέχεια το Δημήτράκη μου στο νου μου…».

Ο μικρός Δημήτρης όμως πλέον μεγάλωσε και βρίσκεται για τα καλά στην εφηβεία αφού είναι ήδη 13 ετών.

Ο νεαρός κύριος Κόκλας μάλιστα έχει ψηλώσει πολύ και ο πατέρας του, καμαρώνοντας πάντα για εκείνον ανέβασε μία φωτογραφία του στα social media την ώρα που ο Δημήτρης έκανε προπόνηση στο μπάσκετ.

Και πράγματι είναι τόσο ψηλός που δεν αποκλείεται σύντομα να περνάει τον πατέρα του σε ύψος, αν δεν τον έχει ξεπεράσει ήδη δηλαδή.

Δείτε τη φωτογραφία του γιου του ηθοποιού παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved