Γιώργος Σουξές: «Ήμουν μάρτυρας σε συνάδελφο ο οποίος υπέστη βιαιότητα από σκηνοθέτη»
Showbiz

Γιώργος Σουξές: «Ήμουν μάρτυρας σε συνάδελφο ο οποίος υπέστη βιαιότητα από σκηνοθέτη»

Ο Γιώργος Σουξές αποκαλύπτει ένα περιστατικό με βίαιη συμπεριφορά στην οποία ήταν παρών και θυμάται πώς είχαν αντιδράσει όλοι όσοι εμπλέκονταν τότε. 

O Γιώργος Σουξές, με αφορμή τις θεατρικές παραστάσεις που ξεκινούν και πάλι, μιλά για τις καταγγελίες που έγιναν στο θέατρο, αλλά και για τις αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με το εμβόλιο.

Διαβάστε όσα είπε...

Πώς νιώθετε που μετά από τόσο καιρό θα βρεθείτε ξανά με το θεατρικό κοινό;

Νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Βέβαια δεν σας κρύβω πως αυτή η αποχή μου έχει φέρει μια παραπάνω αγωνία, έχω ένα τρακ που θα παίξω μετά από τόσο καιρό. Όλα θα πάνε καλά ωστόσο και ανυπομονώ.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις καταγγελίες που έγιναν στο θέατρο;

Πιστεύω πως οτιδήποτε άσχημο συμβαίνει, πρέ­πει να δημοσιεύεται.

Εσείς είχατε βιώσει κάποιο τέτοιο περι­στατικό;

Όχι. Αλλά έχει συμβεί μια φορά, να είμαι μάρτυρας σε συνάδελφο ο οποίος υπέστη τέτοια βιαιότητα από σκηνοθέτη, ο οποίος αμέσως παραιτήθηκε και έφυγε. Του είπε ότι δεν θέλει άλλο να δου­λέψει μαζί του και εμείς οι υπό­λοιποι τον ρωτήσαμε τι συμπεριφορά είναι αυτή. Ο σκηνοθέτης απάντησε ότι παρεκτράπηκε και δεν ξανά έγινε.

Για τον χειμώνα έχετε κάποια θεατρικά σχέδια;

Ναι, θα είμαι στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο, στο έργο «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω» με την Μπέσσυ Μάλφα σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μυλωνά.

Ποια είναι η γνώμη σας για την κυβέρνηση και την απόφασή της να κλείσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα θέατρα;

Δεν νομίζω ότι μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Δεν είμαι υπέρ της κυβέρνησης, ούτε εναντίον. Βλέπω αυτό που συμβαίνει στο εξωτερικό. Είναι ένας ιός, που δυστυχώς δεν αντιμετωπίζεται. Στην Ιταλία είδαμε να χάνονται χιλιάδες άνθρω­ποι. Κατά τη γνώμη μου, χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες, θεωρώ ότι το χειρίστηκαν πολύ καλά. Δεν είχαμε τις τόσες χιλιάδες θανάτους. Το σύστημα δεν κατέρρευσε. Μπορεί να έγιναν και λάθη, αλλά πιστεύω ότι τα πήγε αρκετά καλά.

Εμβόλιο κάνατε;

Ναι το έκανα, θεωρώντας ότι είναι μια προστασία. Φυσικά δεν μπορώ να κρίνω και κάποιον που δεν το κάνει.

Για τα μέτρα που διαχωρίζουν τους εμβολιασμένους από τους αυτούς που δεν το έχουν κάνει, τι πιστεύετε;

Δεν μπορώ να κρίνω αν είναι καλό ή κακό. Όσον αφορά εμένα, θα προσπαθήσω να προστατεύσω τον εαυτό μου και να μην πηγαίνω σε χώρους που είναι ανεμβολίαστοι. Από εκεί και πέρα το τι θα κάνουν οι μαγαζάτορες, δεν το γνωρίζω. Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να παίρνονται αποφάσεις.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved