Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που είχε φιλίες μέσα από τη δουλειά»
Showbiz

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που είχε φιλίες μέσα από τη δουλειά»

Για τις φιλίες του χώρου αλλά και τις αμοιβές των ηθοποιών μίλησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ένας από τους δημοφιλέστερους Έλληνες ηθοποιούς, με μια πολύχρονη και σημαντική καριέρα στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Ο ίδιος μίλησε για το αν έχει διατηρήσει φιλίες από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και για το αν ήταν ικανοποιημένος από τις οικονομικές απολαβές.

- Έχετε διατηρήσει κάποιες φιλίες μέσα από τον καλλιτεχνικό χώρο;

Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος που είχα φιλίες με ανθρώπους μέσα από τη δουλειά, όπως επίσης δεν ήμουν ο χαρακτήρας που θα πήγαινε σε μπαράκια, μπουζούκια κλπ. Οι φίλοι μου ήταν λίγοι και κυρίως εκτός του χώρου. Παρόλα αυτά, πάντα είχα άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες μου και ακόμα και τώρα πρόσφατα, που έκανα ένα γκεστ σε μια σειρά, δέχτηκα την πλήρη περιποίηση από όλους τους ηθοποιούς, από την παραγωγή, ακόμα και από το συνεργείο! Αυτή η συμπεριφορά βέβαια, προκύπτει από τον τρόπο που έχω αντιμετωπίσει κι εγώ αντίστοιχα όλα αυτά τα χρόνια όλους όσους έχω δουλέψει μαζί τους. Από τον παραγωγό μέχρι και τον τελευταίο μηχανικό του συνεργείου! Πάντα έβλεπα όλους τους ανθρώπους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, για εμένα όλοι είναι ίσοι! Επειδή όμως με ρώτησες για τη φιλία, σε εκείνα τα χρόνια ο καθένας έκανε τη δουλειά του και μετά πήγαινε σπίτι του. Δεν είναι όπως τώρα, που βλέπουμε πολλούς ηθοποιούς να κάνουν παρέα και εκτός δουλειάς. Τότε ήταν διαφορετικά...

- Οι ρόλοι που έχετε υποδυθεί, συνήθως είχαν παιχτεί προηγουμένως από άλλους ηθοποιούς.

Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ περίεργο αυτό αλλά κι εγώ το συνειδητοποίησα σε μεγαλύτερη ηλικία. Πράγματι στις ταινίες που πρωταγωνίστησα, προηγήθηκαν άλλοι ηθοποιοί με τον ρόλο που μου δόθηκε στη συνέχεια! Για παράδειγμα το «Ξύπνα Βασίλη», το είχε κάνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο ο Ντίνος Ηλιόπουλος και ενώ ήταν εν ζωή, ο Δαλιανίδης προτίμησε εμένα στον ρόλο για την ταινία.

- Με τις οικονομικές απολαβές ήσασταν ικανοποιημένος;

Τότε εκτός από τους πρωταγωνιστές τους μεγάλους, όπως ήταν ο Παπαμιχαήλ, η Αλίκη, η Καρέζη, οι οποίοι ήταν πολύ καλοπληρωμένοι και είχαν και ποσοστά από τις ταινίες, οι πιο νέοι δεν παίρναμε τόσα χρήματα. Δεν ήταν λίγα βέβαια αλλά ούτε και πολλά. Ήταν αξιοπρεπής η αμοιβή. Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά, γιατί πληρώνεται κυρίως η εικόνα και όχι το ταλέντο και αυτό οφείλεται στην τηλεόραση. Αν έχεις μια, καλή εμφάνιση που πουλάει, μπορεί να ακριβοπληρωθείς ακόμη και για ένα γκεστ.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved