Στέλλα Κονιτοπούλου: «Με χαρά θα πήγαινα κριτής σε ένα μουσικό ριάλιτι»
Showbiz

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Με χαρά θα πήγαινα κριτής σε ένα μουσικό ριάλιτι»

Για τη μουσική της πορεία ως τώρα αλλά και για το ενδεχόμενο να τη δούμε σε κάποια κριτική επιτροπή μίλησε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Για το πώς πήρε την απόφαση να πάει στην εκπομπή «Super Makeover» με τη Δούκισσα Νομικού μίλησε η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της ανέφερε επίσης ποια συνεργασία της ξεχωρίζει αλλά και πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας.

Πώς βιώσατε την περίοδο της καραντίνας;

Πιο πολύ δημιουργικά, παρά απαισιόδοξα. Ούτως ή άλλως, οι περισσότεροι καλλιτέχνες μετά την κρίση, είχαμε ήδη μάθει σε μία πολύ πιο λιτή ζωή και πιο ήσυχη. Οπότε απόλαυσα το σπίτι και τα λουλούδια, όπως και τη συνεργασία με τους μουσικούς μου κι ας ήταν από απόσταση. Ό,τι κι αν συμβαίνει, πιστεύω ότι βρίσκουμε λύσεις, αρκεί να θέλουμε!

- Θα μοιραστείτε μαζί μας μια ξεχωριστή στιγμή για εσάς, στην μέχρι τώρα πορεία σας;

Μία στιγμή που δεν ξεχνώ ποτέ, ήταν η απονομή του πρώτου χρυσού μου δίσκου με τίτλο «Ένα με τη θάλασσα». Ξαφνικά, μέσα από τα πανηγύρια στη Νάξο και τις εμφανίσεις με την οικογένειά μου, βρέθηκα να έχω μόνιμη συνεργασία με το μουσικό μου ίνδαλμα, Γιάννη Πάριο, να με πιστεύει μία από τις πιο σημαντικές δισκογραφικές εταιρείες της εποχής, εξαιτίας του παραγωγού και αγαπημένου μου φίλου Γιάννη Δουλάμη και βέβαια, το πιο σημαντικό, να έχω αναγνώριση από τον κόσμο.

- Ποια συνεργασία σας ξεχωρίζετε και γιατί;

Αυτή με τον Γιάννη Πάριο τόσο στο ιστορικό «Διογένης Παλλάς», όσο και στις συναυλίες και τα τραγούδια που ηχογραφήσαμε μαζί. Είναι σαν όνειρο, που ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Καμιά φορά το αντιλαμβάνομαι από παλιά βίντεο. Όταν η ζωή σου τα φέρνει έτσι που συναντάς ανθρώπους που θαυμάζεις απεριόριστα, είναι λογικό! Νιώθω ευλογημένη που συνεργάστηκα με τον Γιάννη Πάριο, είναι σπουδαίος.

- Το πιο όμορφο γλέντι πότε και πού το έχετε κάνει;

Αν και είναι κάπως θολή η εικόνα, γιατί ήμουν πολύ μικρή, θυμάμαι ένα γλέντι της οικογένειας των Κονιτοπουλέων στο χωριό μου στη Νάξο, τον Κινίδαρο. Αυτά τα γλέντια ήταν σαν κάτι σκηνές από ελληνικό κινηματογράφο, που βλέπουμε σήμερα και νοσταλγούμε.

- Πήγατε πρόσφατα στην εκπομπή «Super Makeover» με τη Δούκισσα Νομικού. Τι σας έκανε να πάρετε μέρος σε αυτό το τηλεοπτικό προϊόν;

Είμαι πάντα ανοιχτή σε προτάσεις, με τις οποίες νιώθω καλά και οι οποίες μπορεί να με γνωρίσουν και σε μία γενιά που δεν παρακολουθεί τον χώρο του παραδοσιακού τραγουδιού. Παίζει ρόλο και ο τρόπος προσέγγισης και τα πρόσωπα. Σε αυτήν την περίπτωση, με πρόσεξαν πολύ από την πρώτη στιγμή που έγινε η πρόταση και βέβαια πέραν της Δούκισσας που την εκτιμώ πολύ, το γεγονός ότι στην εκπομπή συμμετέχουν επαγγελματίες του χώρου που είναι αναγνωρισμένοι και μου αρέσει η αισθητική τους, ήταν επίσης σημαντικό.

- Θα συμμετείχατε σε κάποιο μουσικό ριάλιτι κριτής;

Με χαρά θα πήγαινα κριτής σε ένα μουσικό ριάλιτι. Φτάνει να είναι κάτι μέσα στο οποίο θα νιώθω άνετα.


Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved