Γωγώ Μαστροκώστα: Στα 50 της έχει το κορμί – Έβαλε το μπικίνι της και παίζει... κουτσό! (Vid & Pics)
Showbiz

Γωγώ Μαστροκώστα: Στα 50 της έχει το κορμί – Έβαλε το μπικίνι της και παίζει... κουτσό! (Vid & Pics)

H Γωγώ Μαστροκώστα απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές με τον Τραϊανό Δέλλα και την κόρη τους Βικτώρια και μας δείχνει πως τα περνά!

Μάλιστα, δεν κάνει μόνο τις βουτιές της και τρώει σε υπέροχα μέρη με τους φίλους της, αλλά παίζει φορά το μαγιό της και παίζει σα μικρό παιδί… κουτσό!

Και εμείς φυσικά σταθήκαμε στην αψεγάδιαστη σιλουέτα που διαθέτει στα 50 της χρόνια!

Έχει αναμφισβήτητα το ωραιότερο σώμα στην ελληνική showbiz και κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφία της με μαγιό στο Instagram της «παθαίνουμε απανωτά εγκεφαλικά»... πόσο μάλλον τώρα που δημοσίευσε βίντεο με μαγιό και να παίζει κουτσό!

Πώς διατηρείται σε φόρμα; «Για εμένα η γυμναστική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Φυσικά πρέπει να προσέχει κανείς και τη δίαιτα του, αλλά χρειάζεται και άσκηση. Η αλήθεια είναι ότι έχω αδυναμία στο καλό φαγητό.

Δεν μπορώ να κρατηθώ αν δω κάτι που μου αρέσει, θα το φάω. Όμως με λίγη άσκηση είναι πολύ εύκολο να παραμείνεις στα κιλά σου, είτε ν΄ αδυνατίσεις», έχει πει η ίδια.

Η Γωγώ ξεκίνησε νωρίς νωρίς τις βουτιές της και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της με μαύρο μπικίνι και απλά... υποκλινόμαστε στην τέλεια σιλουέτα της!

Μπορεί να είναι πενήντα χρονών όμως δεν έχει ίχνος κυτταρίτιδας και οι κοιλιακοί της είναι "φέτες" και για του λόγου το αληθές δες το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved