Γιώργος Ηλιόπουλος: «Είμαι ενοχικός ως άνθρωπος»
Showbiz

Γιώργος Ηλιόπουλος: «Είμαι ενοχικός ως άνθρωπος»

Ο Γιώργoς Ηλιόπουλος παραδέχτηκε ότι έχει κάνει λάθη στη διαδρομή του.

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε γι’ αυτά τα λάθη, για το αν υπήρξε ενοχικός, για το αν έχει περάσει κατάθλιψη αλλά και για την σύντροφό του που στέκεται πάντα στο πλευρό του.

Θεωρείς ότι κατέστρεφες ποτέ τη ζωή σου στη διαδρομή σου;

Πάρα πολλές φορές. Έκανα μικρά και μεγάλα λάθη, όπως όλοι μας. Το θέμα είναι να διδασκόμαστε από αυτά, να μετατρέπουμε το πάθημα σε μάθημα και να μη συνεχίσουμε τη ζωή μας σαν να μη συνέβη ποτέ τίποτα. Ο χαρακτήρας μου στην προκειμένη διδάσκεται από όσα του συμβαίνουν και αυτή είναι η μαγεία της παράστασης. Από τη μια ο κόσμος ξεκαρδίζεται στα γέλια, αλλά υπάρχουν στιγμές που περνά σε πιο βαθιά πράγματα, σε άλλα επίπεδα αυτογνωσίας και εκεί το κοινό συγκινείται.

Υπήρξες ενοχικός στα λάθη σου;

Ναι. Είμαι ενοχικός γενικότερα ως άνθρωπος, οπότε δεν θα μπορούσα να λειτουργώ διαφορετικά στα λάθη μου. Πάντα με παίρνει από κάτω. Θα ήθελα να μη συμβαίνει. Υπάρχει όμως μια περίοδος μέχρι να σηκωθώ ξανά που με ισοπεδώνει.

Έχει τύχει στη ζωή σου να πέρασες κατάθλιψη, χωρίς όμως να συνειδητοποιείς εκείνη την περίοδο τι σου συμβαίνει;

Ναι. Νομίζω ότι όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε βιώσει περιόδους με συμπτώματα κατάθλιψης. Αυτό που καταλαβαίνω μεγαλώνοντας είναι ότι δεν έχει σημασία αν αποτύχεις ή κερδίσεις. Σημασία έχει να συνεχίσεις. Ένα μεγάλο μυστικό για αυτό είναι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου. Είναι σημαντικό να υπάρχει ένα χέρι που θα σε κρατήσει όταν πέσεις.

Και εσύ έχεις μια σύντροφο πολύ υποστηρικτική, που στέκεται στο πλευρό σου με πολλή αγάπη.

Ακριβώς. Είμαι από τους τυχερούς. Μια από τις πιο μεγάλες ευλογίες στη ζωή είναι να βρεις τον άνθρωπο σου. Όταν έρθει, θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να τον κρατήσεις, κάτι που δεν κάνει ο ήρωας στην παράσταση, εξού και η καταστροφή του.

Υπήρξαν φορές που απελπίστηκες ότι δεν θα έβρισκες τελικά τον άνθρωπο σου στη ζωή;

Ναι. Σε όλους μας έχουν τύχει άσχημοι χωρισμοί. Όταν ένας έρωτας τελειώνει, νομίζεις ότι δεν θα ξαναζήσεις ποτέ αυτό το θαύμα της αγάπης. Είναι αυτό το σκοτάδι όπου βυθιζόμαστε μετά από ένα χωρισμό. Αλλά, όπως σοφά έλεγαν οι παλιοί, το πιο μεγάλο φάρμακο είναι ο χρόνος. Όντως, όλα τα γιατρεύει.

Πώς ονειρεύεσαι τους επόμενους μήνες της ζωής σου;

Θα είμαι στο δρόμο. Έως τον Αύγουστο, θα ταξιδέψω στην Πελοπόννησο και σε διάφορα νησιά με την παράσταση. Τα γυρίσματα της σειράς ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα. Ακούγονται κουραστικοί οι μήνες που έχω μπροστά μου, αλλά για εμένα είναι ξεκούραστοι γιατί αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου. Όταν φτάνω στο χώρο της παράστασης ή των γυρισμάτων και βρίσκομαι με τους συναδέλφους μου, τα ξεχνώ όλα, είπε ο Γιώργος Ηλιόπουλος στο περιοδικό 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved