Μπέτυ Λιβανού: «Δεν είχα τότε καμία συνείδηση του πόσο όμορφη ήμουν»
Showbiz

Μπέτυ Λιβανού: «Δεν είχα τότε καμία συνείδηση του πόσο όμορφη ήμουν»

Η Μπέτυ Λιβανού, μια γυναίκα με απίστευτη ομορφιά εξομολογείται ότι δεν είχε καταλαβει στην αρχή της καριέρας της πόσο όμορφη ήταν!

Η Μπέτυ Λιβανού, μια από τις ομορφότερες γυναίκες που έχουν περάσει από την μικρή και την μεγάλη οθόνη, μίλησε για όσα έζησε στο χώρο της υποκριτικής αλλά και για το αν η εμφάνισή της έπαιξε ρόλο στο να ανοίξουν κάποιες πόρτες.

Η Μπέτυ Λιβανού, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Gala,μίλησε για τα διαλείμματα που έχει κάνει κατά καιρούς στη δουλειά της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω κάνει πολλές παύσεις στη δουλειά μου. Κι αυτό γιατί είναι μια δουλειά απαιτητική και χρειάζεται από σένα απόλυτη αφοσίωση και δόσιμο σε όλα τα επίπεδα. Όταν έχεις οικογένεια -και εγώ έκανα τις δυο μου κόρες- δεν μπορείς να τα συνδυάσεις και τα δύο. Οι ηθοποιοί που ήταν συνεπείς στο επάγγελμα τους, κάποιοι απ' αυτούς που γνωρίζω εγώ, δεν παντρεύτηκαν ποτέ και δεν έκαναν παιδιά προκειμένου να είναι αφοσιωμένοι ολοκληρωτικά σ' αυτό. Η δουλειά αυτή σε θέλει ολοκληρωτικά. Αν είσαι ηθοποιός "και δουλεύεις χειμώνα-καλοκαίρι, βάζεις ταμπέλα "ηθοποιός". Εγώ δεν βάζω αυτή την ταμπέλα σε μένα γιατί δουλεύω όποτε το επιλέγω. Μπαίνω - βγαίνω, μπαίνω - βγαίνω». Τη ρωτάω αν φοβάται μήπως την ξεχάσουν. «Το φοβάμαι, αλλά κάθε φορά διαψεύδομαι κι αυτό με ικανοποιεί αφάνταστα. Δεν με διώχνει η δουλειά. Πάντα είχα προτάσεις. Η μεγαλύτερη παύση που έκανα ήταν όταν πήγα και έμεινα 5 χρόνια στην Αίγινα, όταν γεννήθηκε η πρώτη μου κόρη. Και ήταν το πιο σοφό πράγμα που έκανα».

Αναφέρθηκε και στην ακαταμάχητη γοητεία της και την ομορφιά της με απόλυτη ειλικρίνεια: Συγκεκριμένα είπε: «Η ομορφιά μου άνοιξε πόρτες. Και τώρα το καταλαβαίνω, που όλοι σ' αυτό αναφέρονται. Εγώ δεν είχα τότε καμία συνείδηση του πόσο όμορφη ήμουν- και-ευτυχώς, γιατί αλλιώς μπορεί να γινόμουν ψωνάρα. Αισθανόμουν ότι ήμουν ένας κανονικός άνθρωπος. Και αυτή είμαι στη βάση μου. Δεν έχω καμία σχέση με το "σταρ" που διαβάζω. Εγώ πήγαινα βήμα-βήμα, ό,τι μου ερχόταν το έκανα αν έκρινα ότι μου ταίριαζε. Και πάντα επέλεγα να είμαι με το ένα πόδι μέσα στη δουλειά και με το ένα πόδι στην οικογένεια. Ποτέ δεν ονειρεύτηκα να κάνω καριέρα. Ήμουν τυχερή; Είχα ένστικτο; Πάντα, όμως, πρωταγωνιστούσα σε πολύ καλές ταινίες ή θεατρικές παραστάσεις. Και δεν ξέρω πως τα έχω καταφέρει».

Η ηθοποιός είναι μια γυναίκα συμφιλιωμένη με τον χρόνο: «Δεν έχω το άγχος να γίνω πιο όμορφη ή να γίνω κάποια άλλη. Ξέρω ότι η ομορφιά φεύγει. Ο χρόνος όμως δεν σου δίνει μόνο τη φθορά, σου δίνει και άλλα δώρα. Σου δίνει εμπειρία ώστε να μπορείς να χειριστείς ευκολότερα τα πράγματα. Η ζωή έχει ατέλειωτα δώρα. Δεν νοσταλγώ. Είμαι σαν το ποτάμι, πάω συνέχεια μπροστά δεν γυρίζω πίσω. Ούτε βλέπω τις ταινίες μοι, που παίζονται στην τηλεόραση. Τι άλλο; Μοι αρέσει να μαγειρεύω και να καλώ κόσμο στο σπίτι. Θέλω να έχω κόσμο γύρω μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved