Κηδεία Βοσκόπουλου: Συντετριμμένη η Άντζελα Γκερέκου - Υποβασταζόμενη η Μαρία Βοσκοπούλου
Showbiz

Κηδεία Βοσκόπουλου: Συντετριμμένη η Άντζελα Γκερέκου - Υποβασταζόμενη η Μαρία Βοσκοπούλου

Κηδεία Βοσκόπουλου: Συντετριμμένη είναι η σύζυγος του τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου Άντζελα Γκερέκου από την απώλειά του. Τραγική φιγούρα η κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου.

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου ντυμένες στα μαύρα και φανερά καταβεβλημένες έφτασαν στο Α’ Νεκροταφείο για να πουν το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook απηύθυνε παράκληση σε όσους παρευρεθούν στην κηδεία να τηρήσουν τους κανόνες δημόσιας υγείας.

Η Άντζελα Γκερέκου έγραψε μεταξύ άλλων: «Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστουμε θερμά για όλα!!».

Η ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς μπορεί να γνώριζε την κατάσταση της υγείας του συζύγου της αλλά δεν περίμενε αυτό που συνέβη, αφού μαζί με την κόρη της, Μαρία περίμεναν πως ο τραγουδιστής θα έπαιρνε εξιτήριο από το 251 Νοσοκομείο.

Μάλιστα, είναι σε τέτοια κακή ψυχολογική κατάσταση που όπως έχει ήδη γίνει γνωστό σταματά για λίγο τα γυρίσματα για τη σειρά Η Γη της Ελιάς στο Mega, καθώς θέλει να πενθήσει τον σύζυγό της. Και ήδη με εντολή του Αντρέα Γεωργίου θα γίνει ό,τι χρειάζεται για να διευκολυνθεί η ηθοποιός για τα γυρίσματα που έχει...

Η κόρη του Μαρία, το κορίτσι του, η μεγάλη αγάπη του τραγουδιστή είναι υποβασταζόμενη και αποχαιρετά τον λατρεμένο της μπαμπά. Είναι βουβός ο πόνος αυτές τις στιγμές όμως η αγάπη και οι αγκαλιές που πήρε από εκείνον θα την συντροφεύουν για μια ολόκληρη ζωή.

Δείτε στο βίντεο τη στιγμή που η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία φτάνουν στο Α νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved