Αλεξάνδρα Μικρούτσικου: Στα χνάρια του αξέχαστου πατέρα της, «ντύνει» μουσικά παραστάσεις!
Showbiz

Αλεξάνδρα Μικρούτσικου: Στα χνάρια του αξέχαστου πατέρα της, «ντύνει» μουσικά παραστάσεις!

Μία από τις μεγάλες αγάπες του Θάνου Μικρούτσικου υπήρξαν τα παιδιά του, ανάμεσά τους και η μικρότερη κόρη του, η Αλεξάνδρα.

Πρεμιέρα είχε προ ημερών η παράσταση που «έντυσε» μουσικά η κόρη του αξέχαστου Θά­νου Μικρούτσικου, Αλεξάνδρα. Η θεατρι­κή ομάδα The Young Quill παρουσίασε την «Ιστορία ενός μονόφθαλμου», σε σκηνοθεσία της Αικατερίνης Παπαγεωργίου.

Με τον πατέρα της Θάνο Μικρούτσικο και τη μητέρα της Μαρία Παπαγιάννη, λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή ο αξέχαστος μουσικοσυνθέτης.

Πρόκειται για ένα έργο βασισμένο στην ενδέκατη ραψωδία της «Οδύσσειας» του Ομήρου και στον «Ερωτικό Πολύφημο» του ποιητή Θεόκριτου του Συρακούσιου. Ερμη­νεύουν τέσσερις ηθοποιοί και δύο μουσικοί: Χριστίνα Κωστέα, Τάσος Αέκκας, Κώστας Κουτρούλης, Τρύφωνας Ζάχαρης, Άγγελος Αγγέλου, Αλεξάνδρα Μικρούτσικου.

Η πρεμιέρα έγινε στην Αιδηψό και αμέ­σως μετά θα ξεκινούσε το ταξίδι της παράστα­σης σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Ο Κύ­κλωπας Πολύφημος -που στην παράσταση εμφανίζεται με τη μορφή μίας γιγάντιας μα­ριονέτας- διηγείται στην αγαπημένη του Γα­λάτεια τη συνάντησή του με τον πολυμήχα­νο Οδυσσέα.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved