Survivor: Θυμάσαι τον Γιάννη Τσίλη; Δες πώς είναι και τι κάνει σήμερα
Showbiz

Survivor: Θυμάσαι τον Γιάννη Τσίλη; Δες πώς είναι και τι κάνει σήμερα

Ο Γιάννης Τσίλης ήταν ένας από τους αθλητές που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο με στόχο να κατακτήσει το τρόπαιο του Survivor 2018, καθώς ξέρει πως είναι να αγωνίζεσαι σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σου.

Ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε για το ήθος και την αγωνιστικότητά του στο ριάλιτι. Ήταν εκείνος που έκανε πρόταση γάμου μπροστά στις κάμερες, λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο περίπου πριν από τρία χρόνια και πλέον ζει μια ευτυχισμένη ζωή στο πλευρό της συζύγου του με την οποία έχουν αποκτήσει δυο παιδιά.

Ο γάμος του Γιάννη Τσίλη και της Λένας Αγελαδοπούλου έγινε στα Ιωάννινα, τόπο καταγωγής του γαμπρού, παρουσία όλου του Survivor 2.

Σήμερα τρία χρόνια μετά την επιτυχία του στο ριάλιτι, ο Γιάννης συνεχίζει να ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από την κωπηλασία.

Ο Ολυμπιονίκης αφιερώνει πολύ χρόνο στα δυο τους παιδιά ενώ πρόσφατα, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram κατέκτησε δυο ακόμη χρυσά μετάλλια, τα οποία με χαρά και περηφάνια «χάρισε» στα δυο του αγγελούδια, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

«Άλλο ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας έφτασε στο τέλος του και πραγματικά νιώθω ευλογημένος και απέραντα ευτυχισμένος αφενός γιατί μπόρεσα να συμμετάσχω για ακόμη μια φορά και αφετέρου γιατί γύρισα με 2 χρυσά μετάλλια αφιερωμένα στα 2 χρυσά μου αγγελούδια!❤️», έγραψε και πόζαρε μαζί τους.

«5 Δεκεμβρίου 2020 σήμερα και εκεί που ετοίμαζα έκπληξη για τα γενέθλια της γυναικάρας μου, τσουπ, με πρόλαβε στη στροφή... Τελικά με συνοπτικές διαδικασίες γίναμε μια τετραμελής οικογένεια, και εμείς, ως δεύτερη φορά γονείς, πετάμε στα σύννεφα από ευτυχία βλέποντας την οικογένεια μας να μεγαλώνει! Κοριτσάκι το μικρό τσιλάκι! Χρόνια πολλά στη γυναίκα της ζωής μου! @lena_53_cowbird να είσαι σίγουρη ότι αυτά τα γενέθλια θα τα θυμάσαι για πάντα! Σ' αγαπώ!», είχε γράψει ο ίδιος την ημέρα που ήρθε στη ζωή η δεύτερη του κόρη.

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved